Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Trek Food Truck Festival Amsterdam 2018

Attentie, Attentie foodies in Amsterdam, Trek Food Truck Festival Amsterdam 2018 is van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli weer terug in de stad! Tijdens dit weekend kun je genieten van een gratis food truck festival dat meer biedt dan alleen eten. Luister naar live muziek of kijk naar (improvisatie)theater terwijl je rustig bedenkt wat je allemaal nog meer wilt eten…

Meer over het Trek Food Truck Festival

Het Trek Food Truck Festival is een soort reizend voedselcircus dat stopt in verschillende steden in Nederland. Tijdens de Amsterdamse editie kun je een culinaire reis maken met street food uit alle (uit)hoeken van de wereld. Ga zitten een chef’s table of pak een klein hapje op weg naar een andere food truck of een live optreden. Het maakt niet uit waar je trek in hebt, Trek heeft het voor je in de aanbieding!

Hoe kom je bij het Amstelpark?

Het beste is natuurlijk om gewoon even op de fiets te springen. Er is voldoende ruimte om je fiets te parkeren en het is een geweldige manier om wat calorieën te verbranden, zodat net even wat meer kunt eten! Als je toch liever met het openbaar vervoer komt is het station RAI maar 5 tot 10 minuten lopen en tram 4, 50, 51 en bus 62 stoppen met halte Weerdestein recht voor de deur.

IN DE BUURT

Contact

Amstelpark
Arent Janszoon Ernststraat 1, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.