Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Urban Cacao

Eén van de beste chocolaterieën in Amsterdam is zonder twijfel Urban Cacao. Dit is de ultieme verwennerij in het Amsterdamse winkelgebied de 9 Straatjes. Hier vind je zelfgemaakte chocoladeproducten om je vingers bij af te likken. Ze zijn gemaakt van de beste kwaliteit cacaobonen in combinatie met natuurlijke ingrediënten. De heerlijke chocolade wordt traditioneel geproduceerd in de workshop onder de inspirerende leiding van chocolatier en patissier Hans Mekking.

Gevarieerd chocopatisserie assortiment

Bij Urban Cacao wordt een zeer gevarieerd assortiment chocopatisserie gemaakt. Ontdek hier pure kwaliteit en verantwoorde inkopen van de ingrediënten. Je zintuigen worden tot het maximale geprikkeld en je ervaart chocoladesmaak op zijn allerbest. Naast chocolade producten kun je hier ook uitstekend terecht voor ijs, heerlijk gebak en o zo lekkere macarons.

Openingstijden Urban Cacao

Urban Cacao is iedere dag van de week geopend. Op maandag tot en met zaterdag kun je er terecht tussen 10.00 uur en 18.30 uur. Op zondag is de openingstijd van 12.00 uur tot 18.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Urban Cacao
HUIDENSTRAAT 30, Amsterdam
+31 (0)20 412 99 66
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.