Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Verse

De duurzame lifestyle-conceptstore VERSE is gevestigd aan de Prinsengracht 581 in een mooi monumentaal gebouw langs de Amsterdamse grachtengordel. Hier ligt de focus op goede producten die stuk voor stuk een uniek verhaal vertellen. Geen wonder dus, dat deze winkel in 2017 de Retail Storytelling Award heeft gewonnen van de Dutch Retail Experience Awards.

Gebruik van duurzame materialen

Het concept van VERSE draait om het gebruik van duurzame materialen. Met andere woorden, materialen die niet schadelijk zijn voor de aarde en ethisch verantwoord zijn. Daarbij wil VERSE je laten ervaren dat hun producten net zo goed aanvoelen als dat ze eruit zien. Je vindt er naast kleding ook accessoires zoals sieraden, tassen, schoenen en brillen. Bovendien is er een ruim assortiment aan huidverzorgingsproducten. Het verdient de aanbeveling deze winkel regelmatig te bezoeken want deze wordt iedere maand veranderd. Eenmaal binnen word je er bijzonder vriendelijk ontvangen door eigenaar Ciara Shah en haar team. Zij begeleiden je graag bij deze unieke winkelervaring.

Openingstijden Verse

VERSE is iedere dag van de week geopend. Van maandag tot en met zaterdag is de openingstijd om 11.00 uur en sluiten ze om 18.00 uur. Op zondag is de winkel vanaf 12.00 uur geopend en is de sluitingstijd eveneens om 18.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

Verse
Prinsengracht 581, Amsterdam
+31 (0)65 200 14 10
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.