Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

VR-Experience in Amsterdam with Dare to discover

Maak een bijzondere tijdreis met ‘Dare to Discover – A VR Journey’, in Het Scheepvaartmuseum van Amsterdam. Tijdens deze spectaculaire virtual reality ervaring ga je terug naar de Gouden Eeuw en maak je een vlucht over het historische havengebied.

Durf te ontdekken: Dare to Discover – A VR Journey

Tijdens deze unieke virtual reality belevenis leer je meer over de geschiedenis van Amsterdam en specifiek de geschiedenis en ontwikkeling van de haven. Ontdek hoe deze historische haven is uitgegroeid tot dit bedrijvige gebied zoals we het vandaag de dag kennen. Daarnaast zal je met eigen ogen kunnen zien hoe de bouw en ter waterlating van een oorlogsschip in zijn werk gaat. Bovendien wordt er tijdens deze ontdekkingstocht aandacht besteed aan het ontstaan van de werf en het indrukwekkende Zeemagazijn, wat nu het museum is.

Boek hier je tickets voor Het Scheepvaartmuseum

Ontdek alles over één van de meest fascinerende stukken van de Nederlandse geschiedenis tijdens ‘Dare to Discover – A VR Journey’ in Het Scheepvaartmuseum.Boek je tickets via onze website en je bent van toegang verzekerd. Door hier je tickets voor Het Scheepvaartmuseum te boeken krijg je bovendien snel toegang en hoef je niet in een ellenlange rij te wachten.

IN DE BUURT

Contact

Scheepvaartmuseum
Kattenburgerplein 1, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.