Editor:  De Redactie • Publicatie:  01 januari 2018

Extra

Yamazato

Beleef het ultieme zen-moment bij restaurant Yamazoto in Amsterdam. Dit restaurant bevindt zich in het Okura Hotel aan de Ferdinand Bolstraat. In dit traditionele Japanse restaurant worden de meest heerlijke gerechten uit de Kaiseki keuken ((kaiseki ryōri) geserveerd, onder leiding van chef-kok Masanori Tomikawa. Je maakt hier bijzonder smakelijk kennis met de Japanse cultuur. Niet voor niets dus, dat het restaurant in 2002 een Michelinster heeft gekregen. Daarnaast werd het restaurant in 2013 maar liefst 16 van de maximaal 20 punten toegekend door de GaultMillau.

Kaiseki keuken en Honzen banket

De Kaiseki keuken van restaurant Yamazoto wordt gecombineerd met het Honzen banket. De gerechten zijn werkelijk verrukkelijk en worden geserveerd door serveersters in traditionele kimono’s. Hierdoor waan je je als in Japan. Ook de sushibar verdient hierbij onze absolute aanbeveling.

Openingstijden Yamazato

Restaurant Yamazoto is dagelijks geopend en sluit om 21.30 uur. Op zaterdag en zondag is het restaurant geopend van 12.00 uur tot 14.00 uur en vanaf 18.00 uur. Doordeweeks is het restaurant alleen geopend vanaf 18.00 uur.

IN DE BUURT

Contact

One Michelin Star Restaurant
Ferdinand Bolstraat 333, Amsterdam
+31 (0)20 678 7450
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.