Editor:  De Redactie • Publicatie:  21 maart 2019

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur FestivalsAmsterdam West

Amsterdam Wine Festival terug op Westergas

20 t/m 22 March • Met meer dan 300 verschillende wijnen per glas en live entertainment

Wijnliefhebbers opgelet! In het weekend van 20 t/m 22 maart wordt de Gashouder op de Westergas weer omgetoverd tot een walhalla voor liefhebbers van wijn tijdens een nieuwe editie van het Amsterdam Wine Festival. Het festival staat deze editie in het teken van de oogst van het Zuidelijk halfrond en neemt je mee op een culinaire reis.

 

AMSTERDAM WINE FESTIVAL 2019
amsterdam wine festival

Proef de cultuur, sfeer en de mooiste wijnen uit traditionele wijnlanden zoals Zuid-Afrika, Chili, Argentinië en Australië. Er zijn meer dan 300 wijnen per glas te proeven en de beste restaurants en chefs van ons land zorgen voor heerlijke gerechten. Zuid-Afrikaanse Braai, traditionele asado uit Zuid-Amerika en mosselen uit Nieuw-Zeeland; alles perfect te matchen met een goed glas wijn.

amsterdam wine festival wijn

Naast proeven valt er tijdens het drie-daagse festival van alles te beleven. Neem deel aan de grote wijnquiz, volg masterclasses onder leiding van de wijnmakers en geniet van spectaculaire dans optredens, live bands en een DJ om de avond goed af te sluiten.

Toegang tot het festival kost € 12,50 en is inclusief een wijnglas voor het proeven. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassene.

De openingstijden zijn als volgt: Vrijdag 20 maart van 15:00 tot 01:00 uur, zaterdag 21 maart van 13:00 tot 01:00 uur en zondag 22 maart van 13:00 tot 22:00 uur. Het volledige programma is te vinden op de website.

Locatie

Gashouder Westergasfabriek
Klönneplein 1, Amsterdam

Website

amsterdamwinefestival.nl

Datum

20-03-2020 – 22-03-2020


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.