Editor:  De Redactie • Publicatie:  02 november 2018

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur ExpositiesAmsterdam Zuid

Cobra Art presenteert James Chiew & Karin Vermeer

1 november t/m 30 april • Duo-expositie

In november toont Cobra Art gloednieuw werk van kunstenaars James Chiew en Karin Vermeer in haar galerie aan de Van Baerlestraat. Een niet te missen duo-expositie met veel explosieve kunstwerken.

CobraArtGallery1
CobraArtGallery

Wat ooit in Veenendaal begon als handelaar in hedendaagse kunst, bestaande uit ingelijste reproducties en zeefdrukken, is anno nu een kunstgroothandel dat moeiteloos aansluit bij de internationale top van de kunstwereld. De bevlogen eigenaren Mike en Jeannette van Rijswijk van Cobra Art Company werken nauw samen met internationaal befaamde fotografen en kunstenaars. Samen met de artiesten ontwikkelen zij moderne schilderijen en fotokunst op plexiglas van een zeer hoge kwaliteit.

Cobra Art Gallery
Alwaar Cobra Art Company zich in eerste instantie op architecten, projectontwikkelaars, interieurdesigners, hotels en luxe interieurwinkels richtte, opende zij twee jaar geleden een galerie aan de Van Baerlestraat. Een mekka van moderne kunst met constant wisselende collecties van bekende kunstenaars en nieuw ontdekt talent.

James Chiew & Karin Vermeer
In haar werk gebruikt Karin Vermeer speciale analoge en digitale technieken om haar kunstwerken te creëren. Bestaand beeld van bekende personen bewerkt zij met schilderkunst en de computer. Een prachtige combinatie van realisme en abstractie waarin verschillende kunstvormen samenkomen. Ook James Chiew laat zich voorstaan op het gebruik van analoge en digitale technieken voor zijn creatieve en innovatieve kunstwerken. Het gebruikt van materialen zoals roestvast staal, kunststof en verschillende soorten verf schuwt hij hierbij niet.Locatie

Cobra Art Gallery
Van Baerlestraat 8, Amsterdam

Telefoonnummer

+31 20 215 31 10

Website

cobraart.nl

Datum

Dit evenement is voorbij
01-11-2018 – 30-04-2019


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.