CobraArtGallery
CobraArtGallery
CobraArtGallery
X
CobraArtGallery
CobraArtGallery
CobraArtGallery

1 t/m 30 november 2018

Cobra Art presenteert James Chiew & Karin Vermeer

Duo-expositie

Wat ooit in Veenendaal begon als handelaar in hedendaagse kunst, bestaande uit ingelijste reproducties en zeefdrukken, is anno nu een kunstgroothandel dat moeiteloos aansluit bij de internationale top van de kunstwereld. De bevlogen eigenaren Mike en Jeannette van Rijswijk van Cobra Art Company werken nauw samen met internationaal befaamde fotografen en kunstenaars. Samen met de artiesten ontwikkelen zij moderne schilderijen en fotokunst op plexiglas van een zeer hoge kwaliteit.

Cobra Art Gallery
Alwaar Cobra Art Company zich in eerste instantie op architecten, projectontwikkelaars, interieurdesigners, hotels en luxe interieurwinkels richtte, opende zij twee jaar geleden een galerie aan de Van Baerlestraat. Een mekka van moderne kunst met constant wisselende collecties van bekende kunstenaars en nieuw ontdekt talent.

James Chiew & Karin Vermeer
In november toont Cobra Art gloednieuw werk van James Chiew en Karin Vermeer in haar galerie. Een duo-expositie met veel explosieve kunstwerken. Veel kleur, verrassende vormen en interessante combinaties. Karin Vermeer gebruikt speciale analoge en digitale technieken om haar kunstwerken te creëren. Bestaande beelden van bekende personen bewerkt zij met schilderkunst en de computer. Een prachtige combinatie van realisme en abstractie waarin verschillende kunstvormen samenkomen. Ook James Chiew laat zich voorstaan op het gebruik van analoge en digitale technieken voor zijn creatieve en innovatieve kunstwerken. Het gebruikt van materialen zoals roestvast staal, kunststof en verschillende soorten verf schuwt hij hierbij niet.
Locatie

Cobra Art Gallery

Adres

Van Baerlestraat 8, Amsterdam

Telefoonnummer

+31 20 215 31 10

Website

cobraart.nl

Meest Gelezen
Suggesties

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.