Editor:  De Redactie • Publicatie:  06 november 2019

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur Culturele FestivalsAmsterdam West

WesterFête op de Westergas staat voor vrijdagse gezelligheid

3 January t/m 18 December • Elke eerste vrijdag van de maand borrelen, dineren, flaneren en dansen

Op de Westergas gebeurt een hoop these days. Sinds Duncan Stutterheim en zijn vrouw Lisca zich tegen het park aan bemoeien staat de culturele en culinaire agenda bol van de leuke happenings. Van kunst en cultuur, uitgaan en entertainment tot eten en drinken, op de Westergas gebeurt het.

Westergasfabriek_WesterWijnfabriek_Arjen-Veldt

Tijdens de donkere wintermaanden is de Westergas op elke eerste vrijdagavond van de maand de place to be voor borrelen, dineren, flaneren en dansen. Tot in de late uurtjes houden de restaurants, bars, clubs, podia en hotel op de Westergas hun deuren open voor een avondje vrijdagse gezelligheid.

DSC5164

Onder andere Brouwerij Troost, Pacific, Raïnaraï, Radio Radio, MediaCafé, WestergasTerras, Tony’s Chocolonely, TonTon Club, Bar Kantoor en Mossel & Gin doen mee met een speciaal programma vol overheerlijke, gezellige, spannende, creatieve, muzikale en culinaire uitspattingen. Van vinyl, funk, hiphop tot aan nomadische livemuziek of obsure house en vegan cocktails. Ook opent de kleinste club van Amsterdam haar deuren. Laat je verrassen en ga op avontuur in eigen stad. De entree is gratis.
.

Locatie

WESTERGAS - The Other District
Pazzanistraat 33

Website

westergasfabriek.nl

Datum

03-01-2020 – 18-12-2020Westergas – The Other District, nieuwe naam Westergasfabriek

Westergasfabriek verandert van naam en koers


westergas-the-other-district3

De nieuwe koers zal focussen op het verrassend samenbrengen van verschillende vormen van cultuur binnen de 17 historische panden van het Westergasfabriekterrein. De nieuwe eigenaren, te weten Duncan & Lisca Stutterheim, Foppe Eshuis en Lennart Rottier, zijn op zoek gegaan naar wat verbindt, inspireert en energie geeft. Met als doel het grondvesten van een nieuwe …

Lees meer


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.