Editor:  De Redactie • Publicatie:  14 mei 2019

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur MuziekAmsterdam Zuid

Geniet van openluchtconcerten bij Live at Amsterdamse bos

7 mei t/m 27 september 2019 • Met optredens van Caro Emerald, Douwe Bob, De Dijk en meer

De jaarlijkse openluchtconcert serie in het Amsterdamse Bostheater is weer van start. Ook in 2019 kunnen we weer op deze unieke locatie terecht om van optredens van grote Nederlandse en Internationale artiesten te genieten. Van energieke concerten tot intieme optredens van singer-songwriters.

 

amsterdamse-bos-theater
live-at-amsterdam-bos
live-at-amsterdamse-bos-2019

Live at Amsterdamse Bostheater heeft dit jaar weer een reeks indrukwekkende artiesten op de line-up staan. Douwe Bob, Caro Emerald, Andre Kuipers en De Dijk zijn een paar namen uit het rijtje. Geniet met vrienden, familie en geliefden van live muziek en lekker eten & drinken op een uitzonderlijk mooie locatie. Een ideaal uitje om even aan de drukte van de stad te ontsnappen. 

live-amsterdamse-bosHet is niet toegestaan om zelf eten of drinken mee te nemen maar de organisatie bij Live at Amsterdamse Bos zorgt ervoor dat er genoeg lekkers te krijgen is. Van drankjes tot hapjes en een goedgevulde picknick mand. Hou de Facebookpagina in de gaten voor al het nieuws rondom de concerten en bekijk de website voor het volledige programma en tickets.

Locatie

Amsterdamse Bostheater
De Duizendmeterweg 7, Amsterdam

Website

liveatamsterdamsebos.nl/

Datum

Dit evenement is voorbij
07-05-2019 – 27-09-2019


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.