Editor:  De Redactie • Publicatie:  22 april 2019

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur FestivalsAmsterdam Centrum

Gin liefhebbers opgelet: Gin Festival 2019 komt eraan

18 mei • Dit jaar voor het eerst in de Beurs van Berlage

Gin Festival Amsterdam wordt dit jaar nóg groter dan de voorgaande drie edities. Dit keer in de Beurs van Berlage, waar meer dan honderd mooie gin (en andere drank) merken hun beste producten in pure vorm of in een cocktail zullen serveren. Proef, leer, geniet en laat vooral de auto thuis staan. 

gin-festival-beurs-van-berlage
ginfestival-amsterdam
gin-festival-amsterdam
beurs-van-berlage

Tijdens Gin Festival Amsterdam kun je van alles leren tijdens de vele masterclasses en seminars die er worden gehouden. Maar wat je eigenlijk vooral wilt is proeven, en dat kan. Bij de ticketprijs inbegrepen zit een glaasje waarmee je langs alle stands kan om hun gin en andere dranken te proberen. Wil je meer dan er in je shot glaasje past of een cocktail? Dan reken je die apart af. 

Het Gin Festival programma

De drie zalen in de Beurs van Berlage zullen gevuld zijn met gin stands, food trucks en entertainment. Zo is er een heuse speak-easy club en sluit je de dag af met live-muziek en een dansje. Deze editie wordt er ook meer aandacht besteed aan de kunst van de gin, waarbij aspecten als de geschiedenis, ontwikkeling en distillatie aan bod zullen komen. Verwacht dus veel seminars met sprekers uit binnen- en buitenland, masterclasses en gin & jenever proeverijen. Neem een kijkje op de website voor het volledige programma en alle deelnemers. Het festival duurt van 15.00 t/m 22.00 uur. Genoeg tijd om al het lekkers te proeven lijkt ons.Locatie

Beurs van Berlage
Damrak 243, Amsterdam

Telefoonnummer

06 51537011

Website

ginfestival.nl/gin-festival-amsterdam

Datum

Dit evenement is voorbij
18-05-2019 – 18-05-2019


Uitgaan

Skylounge

Discover Amsterdam

skylounge mint 2

Als er één terras in Amsterdam is waar we de stad als het ware kunnen inademen, dan is het toch wel het enorme en sfeervolle dakterras van de Skylounge boven op het dak van het DoubleTree Hotel by Hilton. Het is dé ultieme plek waar we ons even kunnen afzonderen van alle drukte in de stad die zich onder onze voeten uitstrekt, terwijl we met…

Oosterdoksstraat 4, Amsterdam


Lees meer


Uitgaan

The Butcher Social Club ideaal voor avondje uit

Een speelparadijs voor volwassenen

thebutchersocialclub1

De eerste locatie van The Butcher opende een tijd geleden aan de beroemde Albert Cuypmarkt. The Butcher Social Club in de A’DAM Toren tilt het concept van het bekende burgerrestaurant annex bar een stap verder. Van ‘s ochtends tot ver na middernacht is deze spot in Amsterdam Noord geopend en biedt dit speelparadijs voor volwassenen een mix van lekker eten, goede cocktails, muziek en gezelligheid!

Overhoeksplein 1, Amsterdam


Lees meer


Uitgaan

Cocktailbar Super Lyan opent in Kimpton de Witt

All Day Every Day Neighbourhood Cocktail Bar & Eatery

SuperLyanAmsterdam

Groot nieuws voor cocktailliefhebbers. De bekende Londense Super Lyan verhuist naar Amsterdam. Op 18 April opent de iconische bar aan de Nieuwezijds Voorburgwal in hotel van het Kimpton de Witt op de plek waar voorheen House Bar was gevestigd.

Nieuwezijds Voorburgwal 3, Amsterdam


Lees meer


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.