Editor:  De Redactie • Publicatie:  10 april 2019

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur ExpositiesAmsterdam Centrum

Golden Hour: Afterparty Nationale Museumweek

14 april • Feestje voor millennials en millennials only

Tijdens de officiële afsluiter van de Nationale Museumweek op zondag 14 april geeft rapper Latifah samen met Re:Freshed Orchestra een exclusief optreden in het Amsterdam Museum tijdens Golden Hour. Verwacht naast een muziek en drankjes ook een speciaal programma gericht op millennials in het museum.

latifah-golden-hour

Tijdens de Nationale Museumweek staat Nederland in het teken van ons rijke culturele kapitaal. Nederlands’ échte goud. Door het hele land heen tonen de grootste musea hun mooiste werken en worden er verschillende speciale activiteiten georganiseerd. De afsluiter van de week is Golden Hour in het Amsterdam Museum, speciaal ontwikkeld om aan de behoeftes van millennials te voldoen. Naast het optreden, hebben Latifah en Re:Freshed Orchestra een aantal werken uit het museum gecureerd, is er een speciale audiotour ingesproken door Latifah en kan je dansend op de beats van Zwarte Koffie en genietend van een drankje de collectie van het museum bekijken.

goldenhour_affiche

Openingstijden

Golden Hour in het Amsterdam Museum vindt plaats van 19.00 t/m 23.00 uur. Tickets zijn hier verkrijgbaar. In de ticketprijs a €8,50 zit toegang tot het museum, twee drankjes en alle activiteiten inbegrepen. Hoe leuk?Locatie

Amsterdam Museum
Kalverstraat 92

Website

amsterdammuseum.nl

Datum

Dit evenement is voorbij
14-04-2019 – 14-04-2019Amsterdam Museum, verborgen schat in hartje centrum

Beleef en verken het verleden en heden van onze mooie stad


Amsterdam-Museum1

Amsterdam staat bij velen bekend om de mooie architectuur in de binnenstad, de prachtige grachten met woonboten, de beruchte rosse buurt en de coffeeshops. Maar er zit natuurlijk veel meer achter de stad dan dat. Hoe is het Amsterdam dat we nu kennen ontstaan en hoe is de stad uitgegroeid tot de unieke reisbestemming die …

Lees meer


Kunst & Cultuur

De Nationale Museumweek is weer van start gegaan

Ontdek samen Nederlands' echte goud

stedelijkmuseum

De vijfde editie van de Nationale Museumweek vindt deze week plaats van 8 t/m 14 april. Nederland staat deze week in het teken van ons rijke culturele kapitaal, waarbij 400 musea hun pronkstukken in de schijnwerpers zullen zetten. Verwacht een vol programma met veel speciale activiteiten!

Dit evenement is voorbij


Lees meer


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.