Editor:  De Redactie • Publicatie:  19 april 2019

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur FestivalsAmsterdam Noord

Hemelvaartsdag vier je bij Hemeltjelief! Festival

30 mei • Een festival voor jong en oud

Op Hemelvaartsdag is het tijd voor een nieuwe editie van Hemeltjelief! Festival. Het thema dit jaar is voor het eerst geen dier maar een fantasie: als een raket. Hiermee nemen ze jong en oud mee op avontuur naar de sterren.

hemeltjelief-festival-1
hemeltjelief-amsterdam
hemeltjelief-festival
hemelvaart-amsterdam-2019
hemeltjelief-hemelvaart-amsterdam

Het NDSM-werf wordt op 30 mei voor de 11e keer omgetoverd tot Hemeltjelief! Festival. Verwacht een groot universum met disco invaders, raketten en zwarte gaten. Op Hemelvaartsdag kan je hier met kinderen, familie en vrienden terecht voor live muziek, kunst en verschillende activiteiten. De avond wordt afgesloten met DJ’s en voor de ‘ouderen’ een afterparty tot laat.

Het Hemeltjelief! Festival programma

Op het programma bij Hemeltjelief! Festival vind je een line-up van nieuw en oud Amsterdams talent. De allerkleinste kunnen terecht bij de liedjestovenaar voor klanken ‘from out of space’ of zelf aan de slag met instrumenten. Dansen en skippyballen kan bij de Discapollo 11, waar je binnen komt via een glijbaan. En ‘s avonds verzamelt iedereen zich bij het kampvuur. Daarnaast kan er natuurlijk de hele dag door lekker gegeten en gedronken worden. Benieuwd naar het volledige programma? Hou dan de Facebook pagina in de gaten.

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. De normale tickets zijn verkrijgbaar via de website en voor de afterparty tickets kan je op het terrein terecht. 

Openingstijden en locatie

Hemeltjelief Festival vindt op donderdag 30 mei 12:00 t/m 23:00 uur plaats en de afterparty gaat door tot 03.00 uur. Het adres voor het NDSM werf is NDSM Plein 102 (tomtom: T.T. Neveritaweg 33)

Locatie

NDSM Werf
NDSM-Plein 28, Amsterdam

Website

hemeltjelieffestival.nl

Datum

Dit evenement is voorbij
30-05-2019 – 30-05-2019


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.