Editor:  De Redactie • Publicatie:  28 maart 2019

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur ExpositiesAmsterdam Zuid

Hedendaagse kunstbeurs KunstRAI weer van start

18 t/m 22 april • De 35e editie van de langslopende kunstbeurs is weer in aantocht

Als de lente aanbreekt begint het bij kunstenaars, kunsthandelaren en kunstverzamelaars te kriebelen opdat zij weten dat er een nieuwe KunstRAI op komst is. De langstlopende kunstbeurs voor hedendaagse kunst is het summum voor de kunstliefhebber.

kunstrai2019amsterdam

In de week van 18 tot en met 22 april is de RAI Amsterdam is het toneel van een groot aantal bekende en opkomende galerieën die hun mooiste hedendaagse kunst en design presenteren.

De kunstbeurs biedt ruim zeventig hoogstaande galerieën die de diversiteit, kwaliteit en pluriformiteit van het rijke Nederlandse aanbod van hedendaagse beeldende kunst, vormgeving en design weerspiegelt. De bezoeker vindt er autonome schilder- en beeldhouwkunst, fotografie en grafische kunst en ook hedendaags glas, keramiek en sieraden. Naast de galerieën zijn er solostands, waarin één kunstenaar centraal staat zodat bezoekers meer inzicht in zijn of haar werk kunnen krijgen.

Tijdens de KunstRAI 2019 krijgen kunstkenners en kunstliefhebbers de gelegenheid om de beste en nieuwste kunstwerken te zien en of kopen. Komt ‘t zien.

Kunstrai2019Locatie

RAI Amsterdam
Europaplein 22, Amsterdam

Website

kunstrai.nl

Datum

Dit evenement is voorbij
18-04-2019 – 22-04-2019


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.