Editor:  De Redactie • Publicatie:  08 november 2019

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur MuseaAmsterdam Noord

Wondr Experience: Interactief Instagrammuseum

Artistieke speeltuin met 15 thematische ruimtes voor de beste Instagramfoto

Wondr Experience is de nieuwste attractie van Amsterdam, een kleurrijke artistieke speeltuin alwaar je Instagrammable foto’s van jezelf en je vrienden kunt laten maken in verschillende thematische ruimtes. Laat je verrassen en je zintuigen prikkelen.

Wondr_experience1
Wondr_experience3
wondr_experience
Wondr_experience2
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

De pop-up experience Wondr beschikt over 15 fotogenieke en interactieve installatieruimtes alwaar bezoekers zichzelf in telkens een andere setting kunnen laten fotograferen. Zo is er een roze bad met duizenden marshmallows, een tropische jungle van kleurrijke bomen, een driedimensionaal schilderij een een club met honderden discoballen. In iedere ruimte zijn speciale camera’s geplaatst die foto’s van de bezoekers maken. Na de experience kunnen bezoekers genieten van Instagrammable snacks in het Wondr Café alwaar zij hun foto’s per e-mail ontvangen. 

Wondr speelt in op de trend uit de Verenigde Staten waar fotogenieke experiences zoals het Museum of Ice Cream and The Color Factory al langer populair zijn. Wondr-oprichter Sarah Mendes; “Met Wondr wil ik een plek bieden waar de zon altijd schijnt en waar de bezoekers ondergedompeld kunnen worden in een bad vol kleur en verwondering. De naam Wondr verwijst naar het gevoel van verwondering. Met deze experience wil ik mensen motiveren om zich open te stellen voor deze emotie, omdat ik dit zie als de drijvende kracht achter creativiteit.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door WONDR Experience (@wondr.experience) op


Openingstijden

Wondr is alle dagen van de week open van 11.00 uur tot 19.00 uur. Een ticket voor de experience kost € 24,50 en is verkrijgbaar via de website.Locatie Wondr Experience
Adres Meeuwenlaan 88, Amsterdam
Navigeer naar..


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.