Editor:  De Redactie • Publicatie:  19 april 2019

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur MuziekAmsterdam Oost

Willem ‘Man in Nood’ in Koninklijk Theater Carré

7 september 2019 • Een juweel voor de Nederlandse woordkunst

Vier jaar na The Opposites bracht Willem de Bruin eind 2018 zijn langverwachte soloplaat Man In Nood uit. Een juweel van een album en een cadeau aan de Nederlandse woordkunst. Op zaterdag 7 september staat de bekende rapper in Koninklijk Theater Carré.

willem-de-bruin
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Willem de Bruin was als rapper Willy ooit wereldberoemd in Nederland als onlosmakelijk deel van The Opposites, de bekende hiphopband die een groot aantal hits, zoals o.a. Slapeloze nachten, Sukkel voor de liefde en Dom, Lomp en Famous, scoorde en op festivals altijd de hoofdattractie waren. Na een uitstap als acteur met indrukwekkende rollen in Van God Los, Catacombe en Passage bracht het muzikale talent eind vorig jaar zijn eerste soloplaat Man in Nood uit. In september staat Willem in Carré.

willem-de-bruin1

Het album Man in Nood is een dijk van een plaat met geweldige lyrics en beats. Betoverend mooie muziek met teksten over persoonlijke crises, angsten en worstelingen met het leven. Na het succes van het album kon een theatertour door Nederland niet uitblijven. De bejubelde show wordt op zaterdag 7 september met een grote show in het Amsterdamse theater Carré afgesloten. Is Carré geen optie, check Willem dan op Lowlands alwaar hij in het weekend van 17 en 19 augustus een thuiswedstrijd speelt op de podia alwaar hij met The Opposites voorheen glorieerde.Locatie Koninklijk Theater Carré
Adres Amstel 115 /125, Amsterdam
Datum Dit evenement is voorbij
07-09-2019 – 07-09-2019
Navigeer naar..


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.