Editor:  De Redactie • Publicatie:  05 april 2019

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur FestivalsAmsterdam Oost

Ontdek speciaalbieren op het Oost Tapt Festival

16 May • Het leukste bierfestival van het land

Op 16 mei strijkt het Oost Tapt Festival weer neer op de Jaap Edenbaan in Amsterdam Oost. Verwacht bier, heel veel soorten (speciaal)bier, lekker eten, spelletjes, live muziek en fijne plekken om van het zonnetje te genieten. Tezamen met de leukste mensen van de stad mag je dit bierfestival natuurlijk niet missen. 

oost-tapt-festival-amsterdam
oost-tapt-festival-2019
oost-tapt-festival

De mensen achter het Oost Tapt Festival steken hun bierfestival in een nieuw jasje. Vanzelfsprekend staan bekende brouwerijen zoals Two Chefs, Brewdog, Gebrouwen door Vrouwen, Brothers in Law en De Eeuwige Jeugd in het middelpunt van de belangstelling, maar alles daaromheen is net zo belangrijk. Zo wordt er op het festival veel aandacht besteedt aan lekker eten, vermaak en een spetterend muzikaal programma. Daag je vrienden uit voor een potje beer pong of dans erop los in de Silent Disco Kerk.

Tickets
Tapt Oost is toegankelijk voor 18 jaar en ouder.
No kids allowed. Tickets zijn voor een tientje verkrijgbaar op de website, inclusief je eigen TAPT glas.Locatie

Jaap Edenbaan
Radioweg 64, Amsterdam

Telefoonnummer

+31 20 694 9652

Website

taptfestival.nl

Datum

16-05-2020 – 16-05-2020


Uitgaan

Bar Bukowski

Discover Amsterdam

03 22

Het gezellige en stijlvolle buurtcafé Bar Bukowski is de nieuwste hotspot van Oost waar het gebeurt. Van ‘s ochtends 8 uur tot 's avonds laat is de hoek tegenover het Oosterpark de place to be voor ontbijt, lunch en goede koffie. Daar waar de leukste mensen van Oost elkaar ontmoeten. In het weekend kun je in een aparte ruimte aanschuiven aan Henry’s Bar, een cocktailbar…

Oosterpark 10, Amsterdam


Lees meer


Eten & Drinken

De Bierfabriek

Discover Amsterdam

Screen Shot 2013 08 07 at 10.27.45 PM

De Bierfabriek op het Rokin, midden in het centrum van Amsterdam, is een bijzondere plek. Een restaurant en brouwerij inéén alwaar je naast je zelf getapte biertje geniet van een biologisch gegrild Frans boerderij kippetje. De tafels in De Bierfabriek zijn voorzien van biertaps zodat jij en je vrienden zelf je biertjes tappen. De Bierfabriek heeft hiermee de perfecte combinatie van goed eten, lekker drinken en een…

Rokin 75, Amsterdam


Lees meer


Uitgaan

Brouwerij ‘t IJ neemt ‘t Blauwe Theehuis over

Bekende bierbrouwer landt deze zomer in het Vondelpark

brouwerijtij_blauwetheehuis

Sinds de oprichting in 1985 is de ambachtelijke Brouwerij ‘t IJ niet meer weg te denken uit Amsterdam Oost. Gelegen naast de originele windmolen De Gooyer in Oost, is dit inmiddels een icoon van de stad geworden. Deze zomer zal ‘t Blauwe Theehuis in het Vondelpark worden omgetoverd tot een proeflokaal van de bekende bierbrouwer in samenwerking met Renato’s Pizzeria.

Vondelpark 5, Amsterdam


Lees meer


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.