Editor:  De Redactie • Publicatie:  31 maart 2019

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur FestivalsAmsterdam West

Het Amsterdam Pizza Festival komt eraan

25 t/m 26 mei 2019 • Een festival om dit authentieke Italiaanse gerecht te eren

Pizza liefhebbers opgelet! Het Amsterdam Pizza Festival komt eraan. Wie houdt er nou niet van pizza?! In mei verzamelen de beste pizzabakkers van Nederland zich in het Rembrandtpark voor dit eetfestijn. Van authentieke Italiaanse klassiekers tot pizza fritatta en vegan versies!

 

amsterdam-pizza-festival
peroni-pizza-festival
pizza-festival-amsterdam

Pizzeria’s, traiteurs, wijnspecialisten en bierbrouwers zullen ervoor zorgen dat je niks tekort komt tijdens Amsterdam Pizza Festival. Dit Italiaanse gerecht is een favoriet bij velen, van jong tot oud. Naast heel veel lekkers worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Van eet wedstrijden tot workshops, een open air cinema en silent disco. ‘s Avonds kunnen de voetjes van de vloer met live muziek optredens en meer gezelligheid. Wil je kans maken om mooie prijzen te winnen? Ga langs de stands met je stempelkaart en probeer alle pizza’s uit totdat je kaart vol is.

Tickets voor het festival zijn nu verkrijgbaar via de website. Je kan kiezen voor de middagshift vanaf 14:00 of de avond van 18:00 tot 23:00.

Locatie

Rembrandtpark
Rembrandtpark, Amsterdam

Website

hetpizzafestival.nl

Datum

Dit evenement is voorbij
25-05-2019 – 26-05-2019


Eten & Drinken

Sotto

Discover Amsterdam

sotto pizza

Pizza komt uit Napels. Sinds eeuwen maken de Napolitanen platte broden in houtgestookte stenen ovens. De Napolitanen zijn zeer serieus over “hun” pizza en ze herkennen de karakteristieke geur, smaak en consistentie van ver. Bij Sotto op de Amstelveenseweg en Roelof Hartstraat eet je pizza zoals de Napolitanen voorschrijven. In een houtgestookte steenoven bij een temperatuur van 485°C word je pizza in 90 seconden goudbruin…

Amstelveenseweg 89, Amsterdam


Lees meer


Eten & Drinken

PepeNero is klassiek Italiaans eten op zijn best

Met recht één van de betere Italiaanse restaurants van de stad

PepeneroAmsterdam2

Amsterdam loopt over van de Italiaanse restaurants. Sommige goed maar velen bedroevend slecht. Van Amsterdam Magazine mag je verwachten dat we enkel het beste voorschrijven en daarom maken we hier plaats en een diepe buiging voor Ristorante Enoteca PepeNero.

Eerste Oosterparkstraat 3-5, Amsterdam


Lees meer


Eten & Drinken

The Food Department opent binnenkort in Magna Plaza

Luxe winkelwalhalla nu ook culinaire hotspot

MagnaPlaza FoodDepartment

Amsterdam heeft er binnenkort een heuse foodhal bij. En wat voor één? Op de tweede verdieping van Magna Plaza opent in april The Food Department, een 1.100 vierkante meter tellende foodhal alwaar 16 bekende restaurants hun lekkerste happen en sappen serveren.

Nieuwezijds Voorburgwal 182, Amsterdam


Lees meer


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.