Editor:  De Redactie • Fotograaf:  Sanne Peper • Publicatie:  11 april 2019

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur VoorstellingenAmsterdam Centrum

Pop Arts Festival toont poppentheater in al haar glorie

16 t/m 21 april • Bellevue, De Krakeling en De Brakke Grond presenteren hun beste poppentheater

Leuk! Het Pop Arts Festival gaat weer van start. Van 16 tot en met 21 april is het weer tijd voor het internationale festival waarin poppen- en objecttheater centraal staan. Tijdens de tiende editie wordt deze kunstdiscipline weer vermengd met dans, circus, mime, denkbeeldige kunst, film en muziek.

PopArtsFestival_Amsterdam1

Tijdens het Pop Arts Festival presenteren Theater Bellevue, De Krakeling, De Brakke Grond en Feikes Huis hun beste poppentheater. Ontdek de werelden van poppen die net als mensen op zoek zijn naar geluk, die gevoelens ontdekken en avontuur beleven. Een uitje waarbij fantasie centraal staat.

De 2019-editie is een eerbetoon aan ons mensen en alles wat ons als soort omvat, en onze positie in onze omgeving. De uitvoeringen van de poppen prikkelen je geest en laten je anders kijken naar hoe we omgaan met dieren, de natuur en de seizoenen. De interessante mix van dans, circus, mime, denkbeeldige kunst, film en muziek maken dat Pop Arts Festival zo bijzonder is, voor jong en oud.Pop Arts Festival 2019

Website

popartsfestival.nl/

Datum

Dit evenement is voorbij
16-04-2019 – 21-04-2019


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.