Editor:  De Redactie • Publicatie:  02 april 2020

Nieuws

Nieuws

Amsterdammers kopen hun boeken bij de Amsterdamse boekhandel

Nu we allen verplicht thuis in quarantaine zitten en de winkels grotendeels gesloten zijn, begeven we ons allen op het internet, op zoek naar vertier om de lange dagen door te komen. Online film kijken, muziek beluisteren, het nieuws volgen en webwinkelen scoren hoge bezoekers momenteel. Ook de vraag naar boeken laat een ongekende stijging zien. In tijden van crisis siert het ons als we de lokale middenstand supporten en boeken bij de lokale boekhandel kopen.

Mendo-1
Mendo4
Mendo3
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Amsterdammers kopen hun boeken bij een Amsterdamse boekwinkel. Onder die strijdkreet slaan 21 Amsterdamse boekhandels de handen inéén. De ondernemers roepen bewoners van de stad op hun leeshonger te stillen bij één van de talrijke lokale boekwinkels. Veel winkels zijn weliswaar gesloten of beperkt geopend als afhaalloket, maar hun webwinkels zijn 24 uur per dag open.Amsterdammerkopenboeken

Boeken thuisbezorgd
Onder andere Scheltema, Athenaeum, American Book Center, Linnaeus Boekhandel en Mendo ondersteunen de samenwerking en zorgen dat bestellingen die op de website, telefonisch of per WhatsApp binnenkomen door hun boekverkopers op de fiets thuis wordt bezorgd.


Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.