Editor:  De Redactie • Fotograaf:  Ewout Huibers • Publicatie:  09 oktober 2017

Eten & Drinken

Eten & Drinken

Momo

momo ewout0
momo ewout7
momo ewout8
momo ewout9
momo ewout10
momo ewout11
momo ewout1
momo ewout3
momo ewout4
momo ewout5
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

In het bruisende hart van de stad, op een steenworp afstand van de ingang van het Vondelpark en de PC Hooftstraat, vind je op de hoek van de Stadhouderskade en de Hobbemastraat de ultrahippe hotspot Momo, een stijlvolle cocktailbar en een op de Aziatische keuken geinspireerd restaurant inéén.

Gesitueerd in meerdere aan elkaar geschakelde historische panden loop je bij Momo binnen in een wereld van design en subtiele elegantie. Smaken en kleuren uit het Verre Oosten worden hier met de stijl en elegantie van het Westen gemixt. De combinatie van de locatie, het weldoordachte interieur, de intieme sfeer en gedistingeerde luxe maken van Momo een uitgaansgelegenheid met internationale allure waar de ingewijde reiziger, zakenman of Amsterdammer met smaak zich graag in het pluche laat vallen.

Horeca-entrepeneur Yossi Eliyahoo en zijn van Nobu afkomstige partner en chefkok Hariprasad (Hari) Shetty zijn verantwoordelijk voor het succes van Momo. Al enige jaren hebben de heren goud in handen met het concept alwaar je in een frisse, doch sexy omgeving kunt lunchen, dineren en borrelen. En dat succes zich makkelijk laat vertalen blijkt uit de opening van twee andere hotspots waar de heren momenteel hoge ogen mee gooien, te weten; Izakaya Asian Kitchen & Bar en burgerbar The Butcher, tevens dienstdoende als hippe speak easy cocktailbar.
CONTACT
Hobbemastraat 1, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels…


Contact

Hobbemastraat 1, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.