Editor:  De Redactie • Publicatie:  22 april 2019

Eten & Drinken

Eten & Drinken

A Beautifull Mess in de voormalige Bijlmerbajes

Nog maar even en dan gaat het voormalige Bijlmerbajes gebouw tegen de vlakte. Voor die tijd is A Beautifull Mess zeker het bezoeken waard. Dit restaurant is een onderdeel van Refugee Company en dient als reintegratie- en opleidingscentrum voor vluchtelingen.

a-beautiful-mess
bijlmerbajes-lunch-diner
bijlmerbajes-amsterdam-beautiful-mess
lunch-bijlmerbajes

Bij A Beautiful Mess vieren ze de schoonheid van de puinhoop. Het is een veilige haven waar mensen met een vluchtelingenachtergrond samenwerken met ervaren horeca ondernemers om de integratie te versnellen. Het restaurant is open voor lunch en diner en serveert verassende gerechten die de diversiteit van de werknemers representeren. Op de kaart vind je heerlijke gerechten zoals Wortel harissa soep met dukkah van amandel, een Tosti van Libanees brood met feta en dadels en Midden-Oosters draadjesvlees met dille rijst en granaatappel.

A Beautiful Mess opleidingscentrum

Naast training in de keuken of bediening, biedt A Beautifull Mess meer opties in het een opleidingscentrum. Zo werken ze samen met koffiemerk Bocca voor Barista trainingen en is de makersroom een werkplaats waar verschillende duurzame producten worden gecreëerd door middel van hergebruik van materialen. Truien, tassen en schorten: alles handgemaakt door een team van creatieve ambachtslieden.

Openingstijden

A Beautifull Mess is op dinsdag van 17.00 t/m 22.00 uur geopend. Van woensdag tot zaterdag kan je er van 11.00 t/m 22.00 uur terecht.

IN DE BUURT

tropenmuseum-amsterdam

STADSDEEL

Amsterdam Oost

Amsterdam Oost is één van de parels van Amsterdam. Met tal van restaurants, bars, winkels, kunstinstellingen, parken en te gekke buurten kun je in Oost eindeloos fietsen, genieten, verwonderen en beleven. Vroeger was er in Oost niet veel te doen. De wildgroei aan horeca, winkels en bijzondere buitenplaatsen…

SUGGESTIES

Eten & Drinken

Waan je op Bali bij Benji’s

Een urban jungle brunch spot in Amsterdam Oost

benjis-amsterdam-ontbijt

De groene oase bij Benji’s doet denken aan tropische sferen van Bali. Hier kan je even ontsnappen uit het drukke stadsleven en genieten van het brunchmenu met een grote verscheidenheid aan gerechten geïnspireerd op culturen en keukens van over de hele wereld.

Wibautstraat 196, Amsterdam


Lees meerEten & Drinken

Persijn Dutch Eatery is de Nederlandse keuken op z’n best

Open voor ontbijt, lunch, diner en boozy Sunday brunches

persijn-amsterdam

Persijn Dutch Eatery laat zien dat de Nederlandse keuken zowel verassend als veelzijdig kan zijn. Naast dat alle gerechten lekker moeten smaken, vinden ze het hier vooral ook belangrijk dat het eerlijk en verantwoord bereid is. Persijn gebruikt lokale producten en veel ingrediënten uit eigen kas. Je kan er terecht voor een kop koffie, een fijn ontbijt, lunch en diner.

Amstelvlietstraat 4a, Amsterdam


Lees meerUitgaan & Entertainment

Bar Bukowski

Discover Amsterdam

03 22

Het gezellige en stijlvolle buurtcafé Bar Bukowski is de nieuwste hotspot van Oost waar het gebeurt. Van ‘s ochtends 8 uur tot 's avonds laat is de hoek tegenover het Oosterpark de place to be voor ontbijt, lunch en goede koffie. Daar waar de leukste mensen van Oost elkaar ontmoeten. In het weekend kun je in een aparte ruimte aanschuiven aan Henry’s Bar, een cocktailbar…

Oosterpark 10, Amsterdam


Lees meerContact

A Beautifull Mess
H.J.E. Wenckebachweg 48, Amsterdam
06 49353583
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.