Editor:  De Redactie • Fotograaf:  Chantal Arnts • Publicatie:  14 mei 2019

Eten & Drinken

Eten & Drinken

Restaurant Guts & Glory heet vanaf nu gewoon Guts

Vanaf nu heet het fijnste restaurant van de Utrechtsestraat gewoon Guts. De glorie is uit de naam maar zeker niet van het menu verdwenen. Je kan hier nog steeds terecht voor fine dining (en lunchen) met een rauw randje.

guts-team-restaurant
guts-lunch-diner
guts-glory-
restaurant-guts-amsterdam
guts-restaurant

Velen van jullie zullen het geroemde restaurant Guts & Glory in de Utrechtsestraat wel kennen. Toegankelijk high end lunchen en dineren met een rauw randje. Niet getreurd, ze zitten er nog steeds alleen nu dus onder de naam Guts.

guts-restaurant-nieuw

Op het menu bij restaurant Guts

Op het Guts menu staan zoals we van ze gewend zijn mooie seizoensgebonden gerechten, die bereid worden met zo min mogelijk food waste. Ze proberen hier voor het 4-gangen menu zoveel mogelijk van ieder ingrediënt te gebruiken met grote zorg voor smaak en textuur. Aan het chef’s menu kan je wat Glory toevoegen in de vorm van bijgerechten zoals oesters, BBQ potatoes en Charcuterie. Het eten, de goede wijnen en uitstekende service maken dit tot een favoriet in Amsterdam en omstreken.

Openingstijden

Guts is van maandag tot zondag van 12.00 t/m 22.00 uur geopend.

IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan…


Contact

Guts
Utrechtsestraat 6, Amsterdam
+31 20 362 0030
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.