Editor:  De Redactie • Publicatie:  10 april 2019

Eten & Drinken

Eten & Drinken

Ferilli’s Cicchetti pizzabar geopend in de Valeriusstraat

Het Italiaanse restaurant Ferilli’s op de Beethovenstraat heeft op de hoek van de Valeriusstraat en Emmastraat een tweede restaurant geopend. Bij Ferilli’s Cicchetti kun je terecht voor overheerlijke pizza’s, pasta’s en kleine Italiaanse gerechten. Ideaal als take away of om in het restaurant te consumeren met een fabelachtige wijn.

ferillis-amsterdam

Ferilli’s is een horecaconcept van Carlo Ferilli, onder andere bekend van de George restaurantketen en een aantal high-end kledingzaken in de Cornelis Schuytstraat. Bij Ferilli’s op de Beethovenstraat vind je klassieke Italiaanse gerechten op het menu. Ambachtelijk gemaakte gerechten naar de traditie van de Italiaanse keuken. Van antipasti tot dolci, vers bereide gerechten met authentieke Italiaanse ingrediënten en begeleidende wijnen. Proef de heerlijke smaken van de Italiaanse keuken in Italiaanse ambiance. Ferilli’s Cicchetti belooft het menu al net zo authentiek Italiaans te zijn. Het terras biedt de ideale plek om je pizza te verorberen terwijl je uitkijkt op de dorpse van Oudzuid.

“Met dit restaurant wil ik de Italiaanse gastvrijheid naar Nederland brengen. Want authentiek Italiaans eten met echte gastvrijheid, dat mist hier nog enigszins”, aldus Carlo Ferilli in LXRY Magazine

Openingstijden
Ferilli’s Cicchetti is alle dagen van de week geopend van 12.00 tot 01.00 uur. De keuken is open tot 22.00 uur. Op donderdag t/m zaterdag  tot 22.00 uur.

IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan…


Contact

Ferilli’s Cicchetti
Valeriusstraat 90, Amsterdam
+31 20 8545676
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.