Editor:  De Redactie • Publicatie:  10 september 2018

Eten & Drinken

Eten & Drinken

Italiaans restaurant Georgio’s Café geopend

Wat jaren terug begon als Café George op de Leidsegracht is anno nu een keten van George-restaurants waar je overal in de stad terecht kan. Van fine dining tot brasserie, bistro en koffiebar, George is er in alle smaken. Trattoria Georgio’s Café nabij het Leidseplein is de nieuwste loot aan de stam.

0 SanGeorge01
0 SanGeorge07999
0 SanGeorge029
0 SanGeorge09999
0 SanGeorge0599999

In het centrum, op steenworp van het Leidseplein, opende onlangs Georgio’s Café. Geïnspireerd door de Venetiaanse keuken, biedt het menu moderne Italiaanse klassiekers, van Burrata di Bufala tot Bistecca Taglia en pasta’s in allerhande variaties met truffel. Ideaal om te delen met vrienden.

GeorgiosCafeAmsterdam

De culinaire, Italiaanse hoogstandjes geniet je in Georgio’s Cafe met een goed glas wijn in een zeer stijlvol interieur dat odet denken aan een chique New York-style bistro met het bekende George-sausje. Het bekende Amsterdamse architectenbureau Framework tekende voor het ontwerp van het smaakvolle interieur.

Georgio’s Café is alle dagen van de week open van 11:00–00:00 uur. En in het weekend schuif je aan voor een uitgebreide brunch.

IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels…


Contact

Georgio's Café
Stadhouderskade 7, Amsterdam
+31 20 303 2864
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.