Restaurants

Restaurants

Mr. Porter steakhouse, cocktailbar en rooftop

De rooftop-ervaring van dit kosmopolitische steakhouse en cocktailbar biedt een iconisch uitzicht op de oude stad en haar gebouwen. Mr. Porter is een creatie van Yossi Eliyahoo, bekend van MOMO, Izakaya, The Butcher en The Duchess.

mrporter-amsterdam10
mrporter-amsterdam9
mrporter-amsterdam7
mrporter-amsterdam11
mrporter-amsterdam4
mrporter-amsterdam5
mr-porter-amsterdam-steak
mrporter-amsterdam8
mrporter-amsterdam3
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Het kruispunt Spuistraat en Paleisstraat is een nieuw uitgaanscentrum in Amsterdam geworden. Met de komst van wereldvermaarde hotelketens zoals W Hotel, Soho House en The Hoxton mag de stad zich verheugen op een geweldig aanbod restaurants, bars en clubs.

Alwaar de grand opening van restaurant The Duchess in de voormalige Kasbank al eerder hoge ogen gooide, heeft de opening van Mr. Porter in het penthouse van het W Hotel in het voormalig Rijkskantoorgebouw voor Geld- en Telefoonbedrijf nabij het Paleis en de Dam, vele wenkbrauwen te doen fronzen.

Ontbijt
Mr. Porter staat inmiddels bekend de verrukkelijke steaks gepaard met mooie wijnen en de met veel vaardigheid gemaakte cocktails om de avond af te sluiten. Wat velen niet weten maar zeker ook de moeite waard is, is het ontbijt wat ze serveren. Open voor gasten van het hotel en daarbuiten, wordt er iedere dag een ontbijtbuffet klaar gemaakt waar je u tegen zegt. Van volledige (warme) gerechten zoals scrambled eggs en American pancakes tot een grote selectie vers fruit en sappen. Inclusief het prachtige uitzicht.

AWAY Spa Amsterdam
Naast dineren op niveau in Mr. Porter en The Duchess vind je in W Amsterdam ook AWAY Spa Amsterdam, een luxe spa met zwembad, jacuzzi, sauna, gym en een pallet aan body treatments. Ideal voor een dagje ontsnappen aan de drukte van de stad.

CONTACT
MR PORTER
Spuistraat 175, Amsterdam
+31 20 811 3399
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...

SUGGESTIES

The Duchess

Discover Amsterdam

w hotel29

Amsterdam is hot als het op hotels met internationale allure aankomt. Na de komst van wereldvermaarde hotels als Waldorf Astoria en Andaz naar de grachtengordel, openen super-de-luxe hotelketens als Soho House, W Hotel en W Residence binnenkort op een steenworp afstand van elkaar aan de Spuistraat, in respectievelijk het Bungehuis, het Rijkskantoorgebouw en De Kasbank. Met de komst van de hotels en bijbehorende restaurants en bars...

Spuistraat, Amsterdam


Lees meerAWAY Spa in W Hotel is dé plek voor een middag baden in luxe

Bankkluis omgetoverd tot mooiste spa en wellness van Amsterdam

AWAY_Spa_W_Amsterdam1

In een voormalige bankkluis in de kelder van het W Hotel vind je AWAY Spa Amsterdam, een luxe spa met zwembad, jacuzzi, sauna en gym alwaar professionele beauty specialisten in een strak vormgegeven ambiance een pallet aan body treatments en massages bieden.

Spuistraat 172, Amsterdam


Lees meerContact

MR PORTER
Spuistraat 175, Amsterdam
+31 20 811 3399
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.