Editor:  De Redactie • Publicatie:  02 juni 2020

Eten & Drinken

Eten & Drinken VegetarischAmsterdam Zuid

Deer Mama: Vegan Mylk en Burgerbar in de Pijp

De eerste vegetarische melk en burger bar in Amsterdam

Vegan restaurants schieten als paddenstoelen uit de grond. Onze nieuwe favoriet in de Pijp is Deer Mama. Voor silky smooth mylkshakes, goede burgers, fantastische taartjes en meer lekkers!

deer-mama-vegan-de-pijp
deer-mama-milkshakes-amsterdam

Eén blik op het menu en wij waren verkocht. Naast hun inmiddels welbekende mylkshakes en burgers vind je op de lunchkaart allerlei soorten gebak, donuts en sandwiches.  Wat dacht je van de Me So Peanutbutter Sandwich met miso en avocado of de Fancy Pants Pancake Stack met vers fruit, pecan crumble en agavesiroop?

deer-mama-vegan-restaurant-amsterdam

‘s Avonds komen zowel vegan als non-vegan burgerliefhebbers samen bij Deer Mama. Twee favorieten zijn The Beyond Millionaire met faux gras en truffelmayonaise en The Pulled Mush met koolsla en gebakken uitjes. Maar ook alle bijgerechten zijn het proeven waard. Zo hebben ze Fried Boneless no-chicken, Super Nacho’s en Groenten met kruidenboter van de BBQ. En dan hebben we het nog niet eens over de Boozy Mylkshakes gehad. De Almond Gold bijvoorbeeld, met vanille, kurkuma, baileys, vodka en slagroom. Ga het proeven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Deer Mama (@deermama.nl) op

IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

In Amsterdam Zuid vind je een aaneenschakeling van prachtige bezienswaardigheden en veel groene en karakteristieke wijken. In het Museumkwartier vind je enkele van de beste musea ter wereld, het Koninklijk Concertgebouw en de P.C. Hooftstraat, de duurste winkelstraat van Nederland. In de Pijp moet je zijn als het…


Contact

Deer Mama
Ceintuurbaan 71, Amsterdam
020 233 4882
Navigeren

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.