Editor:  De Redactie • Publicatie:  30 maart 2019

Shoppen

Shoppen Concept StoresAmsterdam Centrum

Alles wat gelukkig maakt koop je bij Kauf Dich Glücklich

Koop je gelukkig bij deze wafel winkel turned conceptstore

Tussen de Dam en de Rozengracht in vind je de Berlijnse conceptstore Kauf Dich Glücklich. Wat ooit begon als een wafelcafé waar je het vintage interieur kon kopen, is inmiddels uitgegroeid tot een winkel met mode, interieur, accessoires en cosmetica. Een one stop shop voor alles wat gelukkig maakt.

 

concept-store-amsterdam-kauf-dich-glucklich
kauf-dich-glucklich-conceptstore-amsterdam
koop-je-gelukkig-amsterdam

Kauf Dich Glücklich richt zich voornamelijk op Scandinavisch design en biedt een grote selectie dames- en herenmode van kleine onbekendere labels, maar ook voor gevestigde namen als Adidas, Samsoe & Samsoe en Levi’s kan je er terecht. Opzoek naar een leuk cadeau? Met het grote aanbod aan natuurlijke cosmetica, woonaccessoires, juwelen en boeken, vind je hier zeker iets. De collecties van de winkel worden zorgvuldig samengesteld en het interieur is om door een ringetje te halen. Dus neem kop koffie aan de bar en baan je een weg door de winkel!

Tip: de meeste meubels zijn ook te koop. Mocht je iets leuk vinden, laat dit dan vooral aan het winkelpersoneel weten. De conceptstore is op maandag van 11:00-19:00 geopend, op dinsdag en woensdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 – 19:00, op donderdag van 10:00 – 21:00 en op zondag van 10:00 – 18:00.

Locatie

Kauf Dich Glücklich
Raadhuisstraat 40, Amsterdam

Website

kaufdichgluecklich-shop.de/amsterdam


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.