Editor:  De Redactie • Publicatie:  09 oktober 2019

Shoppen

Shoppen ModeAmsterdam Centrum

De Bijenkorf vernieuwd haar herenafdeling

Met concept space, een personal shopping experience en Isaac's bar

Vanaf nu kan je terecht in de volledig vernieuwde herenafdeling van de Bijenkorf Amsterdam. Naast de nieuwe inrichting, zijn er verschillende merken bijgekomen en zijn de Isaac’s Bar en de concept space geopend.

 

bijenkorf-amsterdam-nieuw
bijenkorf-isaacs-bar
bijenkorf-nieuw-heren
man-mode-amsterdam-bijenkorf

Al jaren kan je terecht bij de Bijenkorf voor de nieuwste mode, gadgets, accessoires en verzorgingsproducten. Speciaal voor de mannen is de herenafdeling volledig vernieuwd en omgetoverd tot een concept space mét bar. Daarnaast kunnen de heren nu ook terecht voor een personal shopping afspraak in de speciaal daarvoor ingerichte lounge.

bijenkorf-amsterdam-concept-space

Isaac’s Bar & de Concept Space

De Isaac’s Bar is vernoemd naar Arthur Isaac, grondlegger van de Bijenkorf. Bij de bar kunnen klanten de hele dag terecht; van ontbijt met een goede kop koffie tot cocktails en verschillende kleine gerechten. De concept space biedt ruimte aan nieuwe merken, cosmetica en wisselende projecten. Het eerste project is ontwikkeld door The New Originals.   

“Ons doel is om verschillende achtergronden door kunst, cultuur en creativiteit samen te brengen. Daarom vinden we het supertof dat de Bijenkorf als oudste warenhuis van de stad met ons als jong Amsterdams merk in zee gaat.” aldus The New Originals

 Het Openingsweekend

Tijdens het openingsweekend worden er op 18 en 19 mei verschillende activiteiten georganiseerd en kan je genieten van speciale aanbiedingen.

Locatie

Bijenkorf
Dam 1, Amsterdam

Website

debijenkorf.nl


Shoppen

Hutspot

Discover Amsterdam

Hutspot 15

Hutspot is unieke conceptstore in de Pijp alwaar jonge creatieven en verkopers van kleding, accessoires, sieraden, kunst en te gekke gadgets hun waar kunnen etaleren en verkopen. De initiatiefnemers hebben een groot aantal te gekke merken en kunstenaars aan zich weten te binden die hun werken en producten maar wat graag in Hutspot tentoonspreiden. Alles wat je in de winkel tegenkomt is te koop. Van…

Van Woustraat 4, Amsterdam


Lees meer


Shoppen

Alles wat gelukkig maakt koop je bij Kauf Dich Glücklich

Koop je gelukkig bij deze wafel winkel turned conceptstore

concept-store-amsterdam-kauf-dich-glucklich

Tussen de Dam en de Rozengracht in vind je de Berlijnse conceptstore Kauf Dich Glücklich. Wat ooit begon als een wafelcafé waar je het vintage interieur kon kopen, is inmiddels uitgegroeid tot een winkel met mode, interieur, accessoires en cosmetica. Een one stop shop voor alles wat gelukkig maakt.  

Raadhuisstraat 40, Amsterdam


Lees meer


Eten & Drinken

De Roode Leeuw weer open na restyling

Hollandse Haute Cuisine in hartje Amsterdam

DeRoodeLeeuw Amsterdam

Al sinds 1911 is Hotel & Brasserie De Roode Leeuw een begrip in Amsterdam. Na een ruim twee jaar durende renovatie kunnen we er vanaf nu weer terecht. Zowel het menu als de befaamde serre en het interieur van het restaurant zijn flink onder handen genomen en belooft daarmee de nieuwe hotspot van het centrum te worden.

Damrak 93-94, Amsterdam


Lees meer


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.