Editor:  De Redactie • Publicatie:  15 april 2019

Shoppen

Shoppen ModeAmsterdam West

Scoor unieke items bij de Bas Kosters Studio Sale

3 t/m 4 mei • Van mode tot accessoires en mannequins

De grote lente schoonmaak; je kent hem wel. Dit jaar hebben liefhebbers van het werk van designer Bas Kosters geluk, want ook zijn studio moet eraan geloven. De clean up zal resulteren in een Studio Sale op vrijdag 3 en zaterdag 4 mei alwaar een grote collectie exclusieve items verkocht zal worden.

bas-kosters-amsterdam
bas-kosters-studio
bas-kosters-studio-sale

De Nederlandse ontwerper Bas Kosters staat bekend om zijn kleurrijke, fantasievolle designs en gebruik van bijzondere materialen en prints. Hij heeft zijn werken regelmatig geshowd tijdens nationale en Internationale Fashion Weeks en samenwerkingen gehad met grote merken zoals Bugaboo.

In een interview met het Parool vertelt hij: “Ik kies voor een creatieve collectie in plaats van ready to wear. Recycle bijvoorbeeld knip- of leerresten of koop oude partijen denim op. Mijn mooiste stukken zijn gemaakt van oude, kapotte paraplu’s, die ik van straat opraap. Dan vind ik ze zo zielig, dat ze daar zo liggen, sneu dat zelfs niemand de moeite neemt ze in de prullenbak te gooien. Dan zeg ik: ach komen jullie maar mee met mij. Jullie horen bij mij.’’

Tijdens de verkoop kan je van alles verwachten. Van kleding en samples uit zijn collecties tot accessoires, schoenen, show styling, boeken, mannequins en vintage items. 

Adres en openingstijden

De verkoop vindt plaats op vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei van 12.00 t/m 20.00 uur. De Bas Kosters Studio is gevestigd in space 10 in toren 1 op de 13e verdieping van het World Fashion Centre. Het adres: Koningin Wilhelminaplein 13.Locatie

Bas Kosters Studio
Koningin Wilhelminaplein 13, Amsterdam

Website

facebook.com/events/2152568815054097/

Datum

Dit evenement is voorbij
03-05-2019 – 04-05-2019


Kunst & Cultuur

Fashion Statements in Amsterdam Museum

Mode en indentiteit toen en nu

fashion-statements-amsterdam-museum

Het Amsterdam Museum toont deze lente en zomer de modetentoonstelling Fashion Statements, In de tentoonstelling Fashion Statements is onder andere werk van Bas Kosters, Marga Weimans en Karim Adduchi te zien.

Kalverstraat 92, Amsterdam

18 april t/m 8 september 2019


Lees meer


Kunst & Cultuur

Cool Japan in Tropenmuseum

Van Hello Kitty tot Mario Bros, Samoerai en Japanse horror, je ziet het in de Tropen

cooljapan_tropenmuseum

In de tentoonstelling Cool Japan brengt het Tropenmuseum de wereldwijde fascinatie voor Japan in beeld. Van Hello Kitty tot samoerai en van de herkenbare Japanse horror tot kawaii (‘cute’) fashion uit de straten van Tokio.

Linnaeusstraat 2, Amsterdam

2 september t/m 1 september 2019


Lees meer


Kunst & Cultuur

Daniel Arsham expositie in Moco Museum

In Connecting Time komen design, architectuur en beeldende kunst samen

Moco Museum Daniel Arsham Amethyst Ball Cavern1

De allereerste solotentoonstelling van de populaire New Yorkse kunstenaar Daniel Arsham wordt tot 30 september vertoond in het Moco Museum Amsterdam. Verwacht een multidisciplinaire tentoonstelling waarin architectuur, design, film en beeldende kunst bij elkaar komen.

Honthorststraat 20, Amsterdam

18 januari t/m 30 september 2019


Lees meer


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.