Editor:  De Redactie • Publicatie:  12 februari 2020

Sport & Beauty

Sport & Beauty Beauty SalonsAmsterdam Centrum

Luxe cosmeticamerk opent flagshipstore House of Rituals

Een 360 graden beleving waar gasten worden ondergedompeld in de luxe wereld van Rituals

Op steenworp afstand van het pand in de Kalverstraat waar het succesverhaal in 2000 van start ging, opent cosmeticamerk Rituals begin volgend jaar haar flagshipstore House of Rituals. Op de hoek van het Spui en de Kalverstraat zal een 5 verdiepingen tellende winkel annex urban spa annex horecagelegenheid openen.

HouseOfRituals
In het karakteristieke Afrikahuis (bouwjaar 1892), gelegen op de hoek van Spui en Kalverstraat, en waar nu kledingmerk Esprit en horecazaak Caffe Esprit zitten, opent het luxe cosmeticamerk Rituals binnenkort een flagshipstore bestaande uit 5 verdiepingen en 2700 vierkante meter vloeroppervlakte.
.
Geestelijk vader en eigenaar Raymond Cloosterman droomt al jaren van een flagshipstore in Amsterdam waar de wereld van Rituals tot uiting komt. Waar het gepropageerde gedachtegoed van slowing down leidt tot een beleving. Met ‘House of Rituals’ wil de ‘Marketeer of the Year 2019’ nog één keer die onzekerheid beleven zoals hij voelde toen hij in de Kalverstraat de deuren van zijn eerste Rituals winkel opende.
‘Erg mooi en een spannend avontuur. Weer even helemaal uit de comfort zone. Mag zelf ook weer lekker meedoen’, aldus Raymond Cloosterman in een interview met Retailtrends.nl alwaar hij tevens liet optekenen dat ie Walt Disney’s motto ‘If you can dream it, you can do it’ in een aantal van zijn overhemden heeft laten borduren.
Raymond_Cloosterman
.
House of Rituals moet het schoolvoorbeeld van het wereldwijde retailimperium worden. De winkel zal haar gasten een 360 graden beleving bieden waar je wordt ondergedompeld in de luxe wereld van Rituals. Alles onder één dak. Van winkel tot urban spa en horeca. Wat je straks allemaal in de winkel zal beleven blijft voor nu nog even een verrassing. Maar naast winkel, urban spa en horeca mag je er van uitgaan dat Rituals haar klanten ook workshops, yoga en meditatie zal bieden en wellicht co-working en een hotel. House of Rituals belooft een unieke ervaring te bieden.
.


Locatie

House of Rituals
Spui 10, Amsterdam

Website

rituals.com


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.