Editor:  De Redactie • Publicatie:  17 februari 2020

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur FestivalsAmsterdam Zuid

Food Festival TREK strijkt neer in het Amstelpark

17 t/m 19 July • Drie dagen lang lekker eten, drinken en gezelligheid

In het weekend van 17 t/m 19 juli kunnen we weer genieten van ongedwongen gezelligheid tijdens Food Festival Trek in het Amstelpark. Verwacht een verzameling stands met de lekkerste gerechten, cocktails, speciaal bieren en wijn. Dit, in combinatie met live muziek en theater, maakt Trek een perfecte plek om de hele dag te vertoeven.

trek-food-festival
trek-festival
festival-trek-amstelpark
food-festival-trek-amsterdam

Festival Trek is in een korte tijd één van de populairste food festivals van ons land geworden. Ze reizen deze zomer weer het hele land door en doen in juli onze stad aan. In het Amsterdamse Amstelpark kan je terecht voor smakelijke streetfood gerechten uit alle streken van de wereld. Van sushi tot Javaanse Saté en van sappige burgers tot smaakvolle vegan bites. Er is een wijnbar, een Biergarten en een cocktailbar waar je jouw dorst kunt lessen en jonge theatermakers en live muziek door opkomende talenten zorgen voor het entertainment. Entree is gratis dus neem je vrienden, familie of je hele sportteam mee voor een heerlijke middag uit. ‘s Avonds draait de DJ nieuwe en oude hitjes, zodat je de dag kan afsluiten met een dansje. 

festival-trek

Openingstijden

Trek Amsterdam vindt van 17 t/m 19 juli plaats in het Amstelpark. Op vrijdag kan je er van 16.00 t/m 23.00 uur terecht, op zaterdag van 14.00 t/m 23.00 uur en op zondag van 14.00 t/m 21.30 uur.Locatie

Festival Trek
Amstelpark / Arent Janszoon Ernststraat 1, Amsterdam

Website

festival-trek.nl

Datum

17-07-2020 – 19-07-2020


Kunst & Cultuur

Foodfestival Rollende Keukens komt er weer aan

Alle foodies weer verzamelen op het Westergasterrein

Sundaymarket2

Met de zomer voor de deur mogen we ons weer opmaken voor een zomer vol foodfestivals. In het weekend van Hemelvaart vindt zonder enige twijfel het leukste foodfestival van het jaar plaats; Rollende Keukens.

Pazzanistraat 33, Amsterdam

20 t/m 24 May 2020


Lees meer


Kunst & Cultuur

Zuidas Culinair: Foodmarket & Zomers feest in één

Restaurants op de Zuidas serveren culinaire hoogstandjes tijdens feestelijk food festival

Zuidas3

De Zuidas is hét financiële centrum van Amsterdam. Hardwerkende mannen en vrouwen in pakken bevolken doorgaans het hypermoderne zakendistrict. Toch weten steeds meer Amsterdammers, die niet in de torens werken, de Zuidas te vinden. De reden hiervoor is dat steeds meer toprestaurants en bars in het gebied openen. Op 28 juni vindt Zuidas Culinair plaats, een foodmarket en zomers feest in één.

Strawinskylaan 143, Amsterdam

Dit evenement is voorbij


Lees meer


Kunst & Cultuur

Culinaire & Culturele Festivals in Amsterdam

A'MAG selecteert van beste festivals van de stad.

festival 1

Het bezoeken van festivals behoort voor veel Amsterdammers tot de leukste uitjes. Jaarlijks worden er in Amsterdam honderden festivals georganiseerd. Van culinaire tot culturele, dance, film en muziekfestivals, you name it, Amsterdam biedt het.


Lees meer


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.