Editor:  De Redactie • Publicatie:  12 juni 2019

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur FestivalsAmsterdam Zuid

Het Bacchus Wijnfestival strijkt neer in het Amsterdamse Bos

14 t/m 16 juni • De grootste en gezelligste wijnproeverij van de zomer

Ben jij een wijnliefhebber en drink je het liefst met gelijkgestemden? Kom dan naar het Bacchus Wijnfestival 2019 in het Amsterdamse Bos. Het wijnfestival dat je niet mag missen deze zomer.

Bacchus_Wijnfestival

Op het Bacchus Wijnfestival geniet je van de heerlijkste wijnen met bijpassende gerechten geserveerd uit diverse food trucks, terwijl je luistert naar live muziek van bekende bands en dj’s. De 6e editie van dit groots opgezette wijnproeverij belooft weer een memorabele editie te worden. Bekende wijnhuizen presenteren er hun mooiste wijnen. En dit alles tegen het groene decor van het Amsterdamse Bos.

Bacchus Wijn Festival

Bacchus Wine Festival
Het Bacchus Wijnfestival is meer dan een uit de kluiten gewassen wijnproeverij met andere wijnliefhebbers. Het is een echt festival met livemuziek, DJ’s, food trucks en sommeliers die jou helpen bij het nemen van de juiste wijnbeslissingen bij de maaltijd. Dit jaar wordt het leukste wijnfestival van Amsterdam twee weekenden gehouden. In het Pinksterweekend van 7 juni tot 10 juni, en van 14 juni tot 16 juni.Locatie

Bacchus Wijnfestival
Amsterdam Bos, Amsterdam

Website

bacchuswijnfestival.nl

Datum

Dit evenement is voorbij
14-06-2019 – 16-06-2019


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.