Editor:  De Redactie • Fotograaf:  Marc Broekman • Publicatie:  23 mei 2019

Kunst & Cultuur

Kunst & Cultuur FestivalsAmsterdam Zuid

Zuidas Culinair: Foodmarket & Zomers feest in één

28 juni • Restaurants op de Zuidas serveren culinaire hoogstandjes tijdens feestelijk food festival

De Zuidas is hét financiële centrum van Amsterdam. Hardwerkende mannen en vrouwen in pakken bevolken doorgaans het hypermoderne zakendistrict. Toch weten steeds meer Amsterdammers, die niet in de torens werken, de Zuidas te vinden. De reden hiervoor is dat steeds meer toprestaurants en bars in het gebied openen. Op 28 juni vindt Zuidas Culinair plaats, een foodmarket en zomers feest in één.

Zuidas3
Zuidas2
Zuidas
Zuidas4

Als aftrap van de zomer organiseren Hello Zuidas en Café de Blauwe Engel een nieuwe editie van Zuidas Culinair, een zomerse proeverij alwaar bekende restaurants en bars uit het gebied hun lekkerste happen en dranken serveren. Onder andere Market33, La Lotteria, De Blauwe Engel, Wagamama, A Deauville, Ox & Bucks, Che Buono, Wineboutique en Baresco zullen de bezoekers verrassen met hun culinaire specialiteiten.

Proeven, netwerken en dansen
Zuidas Culinair is een unieke gelegenheid om de horeca in het zakendistrict te ontdekken. Naast dat je van verschillende kraampjes de overheerlijke happen en dranken kunt proeven is het jaarlijkse culinaire festijn ideaal om te netwerken en om ‘s avonds lekker los te gaan tijdens het feest met dj’s en live muziek.

Zuidas Culinair begint om 16.30 uur en vindt plaats tussen de torens van het WTC voor de deur van Café de Blauwe Engel op het Zuidplein.

Locatie

Café de Blauwe Engel
Strawinskylaan 143, Amsterdam

Website

facebook.com/ZuidasCulinairZomerfeest

Datum

Dit evenement is voorbij
28-06-2019 – 28-06-2019


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.