Editor:  De Redactie • Publicatie:  11 november 2019

Uitgaan & Entertainment

Uitgaan & Entertainment Bar & SpelAmsterdam Zuid

Bekijk Ajax als VIP in de exclusieve Tunnel Club

Johan Cruijff Arena brengt supporter oog in oog met voetbalsterren

Vanaf het nieuwe seizoen biedt de Johan Cruijff Arena supporters van Ajax de mogelijkheid om heel dicht op de huid van de spelers te gaan zitten. In de Tunnel Club staan Ajaxfans oog in oog met hun helden en zien zij hoe de spelers zich voor de wedstrijd klaarmaken in de spelerstunnel. Als de wedstrijd éénmaal begint, bekijkt men de match vanaf de eerste rij in het stadion.

TunnelClubAjax
johan-cruijff-arena
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

De Tunnel Club biedt ruimte voor 24 supporters. Vanachter een glazen wand hebben de fans vanuit een speciale ruimtegoed zicht op hun voetbalhelden. Voor de wedstrijd wordt een lunch of diner geserveerd en verzorgen wisselende Ajax-prominenten, van spelers tot coaches en de leiding van de club, een voorbeschouwing. Ajax wil de supporters zo nog dichter bij de spelers brengen. Ajax spreekt op haar website over een unieke en exclusive belevenis.
CONTACT
Johan Cruijff Arena
ArenA Boulevard 1, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

In Amsterdam Zuid vind je een aaneenschakeling van prachtige bezienswaardigheden en veel groene en karakteristieke wijken. In het Museumkwartier vind je enkele van de beste musea ter wereld, het Koninklijk Concertgebouw en de P.C. Hooftstraat, de duurste winkelstraat van Nederland. In de Pijp moet je zijn als het…


Contact

Johan Cruijff Arena
ArenA Boulevard 1, Amsterdam
Navigeren

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.