Editor:  De Redactie • Publicatie:  30 april 2019

Uitgaan & Entertainment

Uitgaan & Entertainment BarsAmsterdam Oost

Jaap Eden Strand opent in Watergraafsmeer

2 mei t/m 1 september 2019 • Amsterdam Oost krijgt haar eigen stadsstrand

Goed nieuws voor strandliefhebbers in Amsterdam Oost. Aan de rand van de Jaap Eden IJsbaan opent deze lente een stadsstrand. De plek waar je ‘s winters schaatst, maakt tijdelijk plaats voor een zandstrand waar je deze zomer heerlijk van de zon kan genieten.

stadsstrand_jaapeden

Het Jaap Eden Strand in Watergraafsmeer belooft de hotspot van de zomer te worden. Van 2 mei tot 1 september vier je de zomer in eigen stad. In de weekenden is het stadsstrand van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat geopend. En op donderdag en vrijdagmiddag openen de poorten vanaf 16 uur.

Beachclub JAAP
Café JAAP zal voor de gelegenheid worden omgetoverd tot een heuse beachclub alwaar je welkom bent voor ontbijt, lunch en borrel. Naast dat je op het stadsstrand heerlijk tot rust kan komen, biedt het terrein ook tal van activiteiten voor jong en oud. Ieder weekend zijn er verschillende sportieve activiteiten en is er een enorme apenkooi waar je je klauwen in kan zetten.

Gratis activiteiten voor jeugd
Uit verschillende onderzoeken blijkt dat de jeugd in de stad tegenwoordig (deels door gebrek aan ruimte) veel minder beweegt. Dat moet beter en daarom biedt het Jaap Eden Stadsstrand deze zomer een plek waar jeugd veilig kan spelen. Diverse gratis activiteiten met de instructeurs worden georganiseerd om de jeugd in beweging te krijgen. Activiteiten die enorm leuk zijn en waarbij ook nog eens alle motorische vaardigheden worden gestimuleerd. Voor volwassenen zijn er diverse (nieuwe) zomertrainingen op verschillende niveaus.

Locatie Jaap Eden Strand
Adres Radioweg 64, Amsterdam
Datum Dit evenement is voorbij
02-05-2019 – 01-09-2019
Navigeer naar..


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.