Editor:  De Redactie • Publicatie:  03 april 2020

Uitgaan & Entertainment

Uitgaan & Entertainment FestivalsAmsterdam West

Amsterdam Coffee Festival verplaatst naar september

11 t/m 13 september • Het koffiefestival vindt dit najaar alsnog plaats op het Westergasterrein

Het coronavirus heeft veel festivals de nek omgedraaid. Een ongekend drama. Voor een groot aantal festivals is het simpelweg onmogelijk om een andere datum te vinden dit jaar. Toch sijpelen langzaam berichten binnen met nieuwe data waarop festivals later dit jaar worden georganiseerd. Zo gaan er stemmen op om Koningsdag te verplaatsen naar 31 augustus en de organisatie van het Amsterdam Coffee Festival maakt zojuist bekend dat zij het weekend van 11 t/m 13 september hebben vastgelegd.

Amsterdam-Coffee-Festival1-1
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Eén van de leukste festivals van Amsterdam is het gelukt om een nieuwe datum voor haar koffiefestival te vinden. In het weekend van 11, 12 en 13 september vindt het Amsterdam Coffee Festival plaats in de Gashouder en het Ketelhuis van de Amsterdamse Westergasfabriek.

Het Amsterdam Coffee Festival staat in het teken van koffie en alles wat erbij komt kijken om een goede bak troost te serveren. Vanuit heel Europa komen koffiebars, koffiemerken, barista’s en koffieliefhebbers samen om een weekend lang over koffie te praten. Ontdek de laatste trends, proef verschillende soorten koffie, doe mee aan workshops, maak kennis met de beste koffiebars en koffiebranders en zie hoe de beste barista van Europa wordt gekroond.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Amsterdam Coffee Festival (@amsterdamcoffeefestival) opLocatie Westergas
Adres Pazzanistraat 37, Amsterdam
Datum 11-09-2020 – 13-09-2020
Navigeer naar..


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.