Editor:  De Redactie • Publicatie:  16 februari 2023

Uitgaan & Entertainment

Uitgaan & Entertainment

Amsterdam Coffee Festival in de Gashouder

Liefhebbers van koffie opgelet! In het weekend van 30 maart tot en met 1 april is er een nieuwe ronde Amsterdam Coffee Festival in de Gashouder op het Westergasterrein.

PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Het Amsterdam Coffee Festival staat in het teken van koffie en alles wat erbij komt kijken om een goede bak troost te serveren. Vanuit heel Europa komen koffiebars, koffiemerken, barista’s en koffieliefhebbers samen om een weekend lang te praten over koffie.

Ontdek de laatste trends, proef ambachtelijke gemaakte koffie en gastronomisch eten, aanschouw demonstraties van barista’s van wereldklasse, doe mee aan interactieve workshops, maak kennis met de beste koffiebars en koffiebranders en zie hoe de beste barista van Europa wordt gekroond.

Het Amsterdam Coffee Festival is het niet te missen evenement voor koffiekenners, fijnproevers, medewerkers in de koffiescene en andere geïnteresseerden in koffie.
CONTACT
Westergas
Pazzanistraat 37, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
– 30 March t/m 1 April
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde…


Contact

Westergas
Pazzanistraat 37, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
30 March t/m 1 April
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.