Editor:  De Redactie • Publicatie:  09 maart 2023

Uitgaan & Entertainment

Uitgaan & Entertainment

Amsterdam Wine Festival viert Oogstfeesten op Westergas

Wijnliefhebbers opgelet! In het weekend van 23 t/m 26 maart wordt de Gashouder op het Westergasterrein weer omgetoverd tot een walhalla voor liefhebbers van wijn tijdens een nieuwe editie van het Amsterdam Wine Festival. Het festival staat deze editie in het teken van de oogst van het Zuidelijk halfrond en neemt je mee op een culinaire reis.

AmsterdamWineFestival
AMSTERDAM WINE FESTIVAL 2019
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Op het Amsterdam Wine Festival in de Gashouder proef je de mooiste wijnen uit alle wijnstreken van het Zuidelijk halfrond. Drink onontdekte wijn en klassiekers, van unieke kelderschatten tot fameuze parels. Er zijn meer dan 300 wijnen per glas te proeven. Verkrijgbaar vanaf €3,- per glas.

Wijn & Spijs
Verschillende bekende restaurants en chefs verzorgen bijhorende gerechten. Denk; Zuid-Afrikaanse Braai, traditionele asado uit Zuid-Amerika en mosselen uit Nieuw-Zeeland. Voortreffelijke gerechten met een goed glas wijn in een gezelschap van wijnliefhebbers.

amsterdam wine festival wijn

Wijn en zoveel meer
Naast proeven valt er tijdens het drie-daagse festival van alles te beleven. Neem deel aan de grote wijnquiz, volg masterclasses onder leiding van de wijnmakers en geniet van spectaculaire dans optredens, live bands en een DJ om de avond goed af te sluiten.

Westergas
Het Westergasterrein is de bakerermat van het Amsterdam Wine Festival. Met de iconische Gashouder, het Transformatorhuis, het Leidinghuis en het Klönneplein bestrijkt het festival meer dan 5000 m2 wijngenot op het Westergasterrein.
CONTACT
Gashouder
Klönneplein 1, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
– 23 t/m 26 March
Navigeren
IN DE BUURT

westergas-the-other-district3

STADSDEEL

Amsterdam West

Nog niet zo lang geleden was deze wijk een van de ‘mindere’ wijken van de stad. Maar die tijd is voorbij! Dit deel van de stad heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een jonge en trendy wijk vol interessante bezienswaardigheden, winkels en restaurants. Het is een geliefde…


Contact

Gashouder
Klönneplein 1, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
23 t/m 26 March
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.