Editor:  De Redactie • Publicatie:  24 februari 2023

Uitgaan & Entertainment

Uitgaan & Entertainment

Audio Obscura paasweekender in The Loft in de A’DAM Toren

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april viert de Amsterdamse festivalorganisator Audio Obscura zijn 10-jarig bestaan met een weekender in The Loft in de A’DAM Toren. Vrienden Kölsch, Anfisa Letyago, Len Faki, Carlita & DJ Tennis, Âme & Jimi Jules en Eelke Kleijn zullen de festiviteiten muzikaal omlijsten.

AudioObscura_TheLoft
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Sinds de oprichting is het altijd de missie van Audio Obscura geweest om de traditionele grenzen te overstijgen van elektronische muziek. Het doel is om deze kunstvorm naar nieuwe plekken te brengen, te helpen evolueren en een nieuw publiek te bereiken. Audio Obscura slaagt er telkens in ruimtes te vinden die traditioneel onbereikbaar waren voor clubpromotors. Memorabel zijn de Audio Obscura-feesten in het Rijksmuseum, Concertgebouw, Centraal Station, Muziekgebouw aan ‘t IJ, Gashouder en het kantoor van G-Star.

The Loft in de A’DAM Toren is een zeer belangrijke locatie voor Audio Obscura. Sinds 2016 worden hier door de organisatie feesten gegeven. Bekende namen zoals Solomun, Tale of Us, Adriatique, Sven Väth, Joris Voorn, Peggy Gou en Job Jobse hebben in The Loft adembenemende sunrise- en sunsetshows gegeven.

TheLoft_ADAMTOREN

Paasweekender
Met nog maar enkele weken voordat hun meest ambitieuze feest in The Loft losbarst, haalt Audio Obscura alles uit de kast om bezoekers een even memorabele als intieme ervaring mee te geven. Met het mooiste uitzicht over Amsterdam zullen fans straks vanaf de zestiende verdieping genieten van o.a. Kölsch, Anfisa Letyago, Len Faki, DJ Tennis en Âme. Schroom niet, dit verjaardagsfeestje verkoopt ongetwijfeld binnen no-time uit.

Een decennium van muziek en kunst op obscure plaatsen: Audio Obscura viert een wilde rit die ons naar enkele van de meest iconische bestemmingen in Nederland heeft gebracht, terwijl we dansten op ‘s werelds meest gerespecteerde artiesten uit alle hoeken van de elektronische muziek.

Line-up:
Sunset, 7 april: 16.00 – 00.00 – Kölsch
Sunrise, 8 april: 07.00 – 14.00 – Anfisa Letyago
Sunset, 8 april: 16.00 – 23.00 – Len Faki house set + Fafi Abdel Nour
Sunrise, 9 april: 07.00 – 14.00 – Carlita & DJ Tennis
Sunset, 9 april: 16.00 – 23.00 – Âme & Jimi Jules
Sunset, 10 april: 16.00 – 23.00 – Eelke Kleijn
*Worden nog meerdere namen aangekondigd
CONTACT
A'DAM Toren
Overhoeksplein 1, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
– 7 t/m 10 April
Navigeren
IN DE BUURT

adam-toren-amsterdamkopie

STADSDEEL

Amsterdam Noord

Sommige inwoners vonden Amsterdam Noord niet echt bij de stad horen. Dit had zo zijn redenen. Ze vonden het namelijk te verschillend en te ver weg om echt deel uit te maken van de stad. Maar tijden veranderen en dit stadsdeel is inmiddels volop in ontwikkeling en zeker…


Contact

A'DAM Toren
Overhoeksplein 1, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
7 t/m 10 April
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.