Editor:  De Redactie • Publicatie:  17 februari 2020

Uitgaan & Entertainment

Uitgaan & Entertainment FestivalsAmsterdam Zuid

Food Festival TREK strijkt neer in het Amstelpark

17 t/m 19 juli • Drie dagen lang lekker eten, drinken en gezelligheid

In het weekend van 17 t/m 19 juli kunnen we weer genieten van ongedwongen gezelligheid tijdens Food Festival Trek in het Amstelpark. Verwacht een verzameling stands met de lekkerste gerechten, cocktails, speciaal bieren en wijn. Dit, in combinatie met live muziek en theater, maakt Trek een perfecte plek om de hele dag te vertoeven.

trek-food-festival
trek-festival
festival-trek-amstelpark
food-festival-trek-amsterdam
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Festival Trek is in een korte tijd één van de populairste food festivals van ons land geworden. Ze reizen deze zomer weer het hele land door en doen in juli onze stad aan. In het Amsterdamse Amstelpark kan je terecht voor smakelijke streetfood gerechten uit alle streken van de wereld. Van sushi tot Javaanse Saté en van sappige burgers tot smaakvolle vegan bites. Er is een wijnbar, een Biergarten en een cocktailbar waar je jouw dorst kunt lessen en jonge theatermakers en live muziek door opkomende talenten zorgen voor het entertainment. Entree is gratis dus neem je vrienden, familie of je hele sportteam mee voor een heerlijke middag uit. ‘s Avonds draait de DJ nieuwe en oude hitjes, zodat je de dag kan afsluiten met een dansje.

festival-trek

Openingstijden

Trek Amsterdam vindt van 17 t/m 19 juli plaats in het Amstelpark. Op vrijdag kan je er van 16.00 t/m 23.00 uur terecht, op zaterdag van 14.00 t/m 23.00 uur en op zondag van 14.00 t/m 21.30 uur.Locatie Festival Trek
Adres Amstelpark / Arent Janszoon Ernststraat 1, Amsterdam
Datum 17-07-2020 – 19-07-2020
Navigeer naar..


Westergas – The Other District, nieuwe naam Westergasfabriek

Westergasfabriek verandert van naam en koers

westergas-the-other-district3

De nieuwe eigenaren van de Westergasfabriek veranderen de naam van het culturele terrein in ‘WESTERGAS, The Other District’ en varen vanaf deze lente een nieuwe koers. Verwacht een creatief dorp vol verrassende initiatieven op gebied van cultuur, eten en drinken, sport, familie, natuur en nachtleven.

Pazzanistraat 33, Amsterdam


Lees meer
Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.