Editor:  De Redactie • Publicatie:  27 mei 2019

Uitgaan & Entertainment

Uitgaan & Entertainment FestivalsAmsterdam West

Foodfestival Rollende Keukens komt er weer aan

20 t/m 24 mei • Alle foodies weer verzamelen op het Westergasterrein

Met de zomer voor de deur mogen we ons weer opmaken voor een zomer vol foodfestivals. In het weekend van Hemelvaart vindt zonder enige twijfel het leukste foodfestival van het jaar plaats; Rollende Keukens.

Sundaymarket2
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Van donderdag 20 tot en met zondag 24 mei biedt de Westergas weer terrein aan Rollende Keukens, het populairste foodfestival van Amsterdam. Het Westergasterrein zal weer bomvol met foodtrucks staan. Verwacht oude bekende en nieuwe smaakmakers.

Over Rollende Keukens
Tijdens het (lange) vakantieweekend rond Hemelvaartsdag dalen elk voorjaar tientallen mobiele keukens en foodtrucks af naar dit culinaire festival in de Westergasfabriek. Een heel weekend lang creëren ze hier een enorm openluchtrestaurant. Waar je ook trek in hebt, er is vast een foodtruck die het serveert! Van verse Italiaanse pizza’s tot verfijnde zeevruchten en oudhollandse klassiekers, aan alle keukens is gedacht.

Sundaymarket1

De Rollende Keukens zijn elke dag geopend van 13:00 tot 23:00 uur. Toegang tot het festivalterrein is gratis, maar je moet natuurlijk wel een zakcentje meenemen voor het eten. Het festivalterrein is te bereiken met tram 10 vanaf Centraal Station.Locatie Westergas
Adres Pazzanistraat 33, Amsterdam
Datum Dit evenement is voorbij
20-05-2020 – 24-05-2020
Navigeer naar..


Westergas – The Other District, nieuwe naam Westergasfabriek

Westergasfabriek verandert van naam en koers

westergas-the-other-district3

De nieuwe eigenaren van de Westergasfabriek veranderen de naam van het culturele terrein in ‘WESTERGAS, The Other District’ en varen vanaf deze lente een nieuwe koers. Verwacht een creatief dorp vol verrassende initiatieven op gebied van cultuur, eten en drinken, sport, familie, natuur en nachtleven.

Pazzanistraat 33, Amsterdam


Lees meer
Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.