Editor:  De Redactie • Publicatie:  04 april 2019

Uitgaan & Entertainment

Uitgaan & Entertainment

Internationaal Amsterdam Motor Show in de RAI

Dit weekend staat de RAI in het teken van de meest bizarre line-up van droomauto’s ooit. Op 50.000m2 vind je waanzinnige 200 auto’s, van zeldzame klassiekers tot supercars en van performance tuning auto’s tot hypercars.

IAMS2019
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

De Internationaal Amsterdam Motor Show presenteert een keur aan auto’s die je normaal niet snel voorbij ziet komen. Wat te denken van 30 bijzondere Ferrari’s, 15 unieke Lamborghini’s, 4 Bugatti’s, een Pagani, een Koenigsegg, diverse Spyker’s, de bolides van Youtubester Shmee150 en extreem gelimiteerde bolides als de Italdesign Zerouno, de snelste Amerikaanse productie auto Ultimate Aero SSC en primeur ATS GT Launch edition en nog veel meer.

Tijdens de 2e editie van IAMS2019 in de RAI zal het accent liggen op unieke auto’s die de harten sneller doen kloppen. Stuk voor stuk auto’s voor de autoliefhebber.

Geniet dit weekend van een spectaculaire autoshow met de mooiste tuning, performance, supercars en hypercars en meer dan 120 standhouders. En een live action arena met demonstraties van tal van autosport variaties, zoals o.a. verschillende supercars en driftseries.
CONTACT
RAI Amsterdam
Europaplein 24, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
– 3 t/m 7 April
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan…


Contact

RAI Amsterdam
Europaplein 24, Amsterdam
Dit evenement is voorbij
3 t/m 7 April 2019
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.