Editor:  De Redactie • Publicatie:  05 april 2019

Uitgaan & Entertainment

Uitgaan & Entertainment Food FestivalsAmsterdam Noord

Imagine Film Festival in EYE Film Museum

16 t/m 25 April • Fantastische films die de verbeelding doen prikkelen

Van 16 tot 25 april vindt in EYE Film de 35ste editie van het Imagine Film Festival plaats. Laat je meevoeren naar andere werelden of werp eens een andere blik op onze eigen wereld. Imagine is het enige festival in Nederland dat gewijd is aan fantastische cinema. Denk sciencefiction, horror, virtual Reality en gaming.

imaginefilmfestival3

Het Imagine Film Festival biedt zo’n vijftig speelfilms en vijfendertig korte films aan waarin de fantasie centraal staat. Naast een hoofdprogramma, bestaande uit diverse nationale en internationale fantastische films, presenteert Imagine vier diverse themaprogramma’s doormiddel van workshops, Q&A’s en masterclasses en is er een virtual reality & gaming programma. In elk van deze programma’s krijgt een ander aspect van de verbeelding een prominente plaats.

ImagineFestival2020

 Locatie

IJpromenade 1

Website

eyefilm.nl

Datum

16-04-2020 – 25-04-2020EYE Filmmuseum

Discover Amsterdam


tilleman 20120405 0477

Het EYE Filmmuseum aan de Noordoevers van het IJ is hét centrum voor iedereen die van film houdt. In het futuristisch pand waarin EYE zich bevindt staat het kennismaken met en het verdiepen in film op verschillende niveaus centraal: film als kunst, film als vermaak, film als cultureel erfgoed en film als communicatiemiddel. Naast dat EYE …

Lees meer


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.