Editor:  De Redactie • Publicatie:  27 mei 2019

Uitgaan & Entertainment

Uitgaan & Entertainment Food FestivalsAmsterdam West

Foodfestival Rollende Keukens komt er weer aan

20 t/m 24 May • Alle foodies weer verzamelen op het Westergasterrein

Met de zomer voor de deur mogen we ons weer opmaken voor een zomer vol foodfestivals. In het weekend van Hemelvaart vindt zonder enige twijfel het leukste foodfestival van het jaar plaats; Rollende Keukens.

Sundaymarket2

Van donderdag 20 tot en met zondag 24 mei biedt de Westergas weer terrein aan Rollende Keukens, het populairste foodfestival van Amsterdam. Het Westergasterrein zal weer bomvol met foodtrucks staan. Verwacht oude bekende en nieuwe smaakmakers.

Over Rollende Keukens
Tijdens het (lange) vakantieweekend rond Hemelvaartsdag dalen elk voorjaar tientallen mobiele keukens en foodtrucks af naar dit culinaire festival in de Westergasfabriek. Een heel weekend lang creëren ze hier een enorm openluchtrestaurant. Waar je ook trek in hebt, er is vast een foodtruck die het serveert! Van verse Italiaanse pizza’s tot verfijnde zeevruchten en oudhollandse klassiekers, aan alle keukens is gedacht.

Sundaymarket1

De Rollende Keukens zijn elke dag geopend van 13:00 tot 23:00 uur. Toegang tot het festivalterrein is gratis, maar je moet natuurlijk wel een zakcentje meenemen voor het eten. Het festivalterrein is te bereiken met tram 10 vanaf Centraal Station.Locatie

Westergas
Pazzanistraat 33, Amsterdam

Website

rollendekeukens.amsterdam/

Datum

20-05-2020 – 24-05-2020


Westergas – The Other District, nieuwe naam Westergasfabriek

Westergasfabriek verandert van naam en koers

westergas-the-other-district3

De nieuwe eigenaren van de Westergasfabriek veranderen de naam van het culturele terrein in ‘WESTERGAS, The Other District’ en varen vanaf deze lente een nieuwe koers. Verwacht een creatief dorp vol verrassende initiatieven op gebied van cultuur, eten en drinken, sport, familie, natuur en nachtleven.

Pazzanistraat 33, Amsterdam


Lees meer


Uitgaan & Entertainment

Ontdek chefs en keukens op Taste of Amsterdam

Drie dagen genieten van eten, drinken en live entertainment

TasteOfAmsterdam2

Traditiegetrouw staat het eerste weekend van juni in het teken van Taste of Amsterdam. Van vrijdag 29 mei tot en met zondag 1 juni zal het Amstelpark worden omgetoverd tot een culinaire wondere wereld alwaar Amsterdams beste chefs en restaurants het publiek bedienen met hun wereldvermaarde signature dishes.

Amstelpark, Amsterdam

29 May t/m 1 June 2020


Lees meer


Uitgaan & Entertainment

Het Amsterdam Pizza Festival komt eraan

Een festival om dit authentieke Italiaanse gerecht te eren

amsterdam-pizza-festival

Pizza liefhebbers opgelet! Het Amsterdam Pizza Festival komt eraan. Wie houdt er nou niet van pizza?! In mei verzamelen de beste pizzabakkers van Nederland zich in het Rembrandtpark voor dit eetfestijn. Van authentieke Italiaanse klassiekers tot pizza fritatta en vegan versies!  

Rembrandtpark, Amsterdam

Dit evenement is voorbij


Lees meer


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.