Editor:  De Redactie • Publicatie:  28 mei 2019

Uitgaan

Uitgaan CafésAmsterdam Noord

Bierrestaurant IJver opent in de Scheepsbouwloods

Een nieuwe spot in Noord met binnen én buiten terras

Amsterdam Noord is binnenkort een hotspot rijker. In de 100 jaar oude Scheepsbouwloods op het NDSM-Werf opent daar IJver, een restaurant voor ontbijt tot borrel en alles wat daar tussen zit. Verwacht lekker eten, veel verschillende biertjes, feestjes en een binnen en buiten terras.

restaurant-ijver-ndsm-amsterdam
ijver-ndsm-amsterdam
restaurant-ijver

IJver belooft de nieuwe hotspot van Amsterdam Noord te worden. Van een fijn ontbijt, lunch of diner tot borrelen en dansen. Ze zijn er groot bier liefhebber, geen verassing dus dat de bar is uitgerust met maar liefst 34 tapkranen. Daarnaast zullen er ongeveer 100 verschillende bieren op fles en biercocktails worden geserveerd. Van dit alles kan je genieten in het sfeervolle restaurant, op het immense buiten terras of op het terras in de loods.

ijver-amsterdamOp de kaart bij IJver Amsterdam

In de gerechten op het menu van IJver komt het robuuste karakter van de omgeving naar voren. Zo wordt er onder andere gekookt met mangrove houtskool op een houtskoolgrill. Verwacht smaakvolle seizoensgebonden gerechten met alles van het land, de zee en uit de lucht. Daarnaast willen ze zich onderscheiden met hun uitgebreide borrelkaart. Wij kunnen niet wachten!

 “De menukaart van IJver wordt een frisse mix van de Nederlands en de Franse keuken. We gaan koken met ingrediënten van Hollandse bodem, met een knipoog naar het eigenzinnige van Amsterdam. Bier is een belangrijk product bij IJver. Niet alleen op de drankkaart, maar ook in de keuken. We maken bier-spijscombinaties en koken met bier; denk aan een haantje gestoofd in Weizenbier, een frisse, hoppige dressing van IPA met jonge peulvruchten en een slush puppy van kriekenbier”, aldus chefkok Herman Klukkert.

Opening

Wanneer IJver precies open gaat voor publiek is nog niet bekend dus hou Amsterdam Magazine in de gaten voor meer nieuws. Locatie

IJver
Scheepsbouwkade 72, Amsterdam

Telefoonnummer

0651645843 

Website

ijveramsterdam.nl


Uitgaan

Pllek

Discover Amsterdam

pllek6

Stadsstrand Pllek in Noord, nabij de NDSM-Werf biedt een fenomenaal en panoramisch uitzicht op het IJ en de skyline van Amsterdam. Bij Pllek ben je even helemaal weg van de drukte van de stad. Naar het strand in eigen stad. Het prachtige uitzicht, de wekelijkse feesten en live optredens, en de biologische kaart trekken een divers publiek. Van jonge Amsterdammers tot hippe creatievelingen tot buurtbewoners…

TT Neveritaweg 59, Amsterdam


Lees meer


Uitgaan

The Butcher Social Club ideaal voor avondje uit

Een speelparadijs voor volwassenen

thebutchersocialclub1

De eerste locatie van The Butcher opende een tijd geleden aan de beroemde Albert Cuypmarkt. The Butcher Social Club in de A’DAM Toren tilt het concept van het bekende burgerrestaurant annex bar een stap verder. Van ‘s ochtends tot ver na middernacht is deze spot in Amsterdam Noord geopend en biedt dit speelparadijs voor volwassenen een mix van lekker eten, goede cocktails, muziek en gezelligheid!

Overhoeksplein 1, Amsterdam


Lees meer


Eten & Drinken

Ma’dam: Diner en borrel met het beste uitzicht van de stad

Eten, drinken en dansen in de A'dam Toren

adam-toren-amsterdamkopie

Hoog in de A’DAM Toren zit Ma’dam, een plek voor lunch, dineren, drankjes en dansen met een adembenemend uitzicht over de stad. Zodra de laatste borden leeg zijn transformeert het restaurant in de hoogste skybar van Amsterdam. Hier ga je heen voor de cocktails, het fijne publiek en Nationaal & Internationaal talent die voor de juiste beats zorgen. 

Overhoeksplein 1, Amsterdam


Lees meer


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.