Editor:  De Redactie • Publicatie:  13 oktober 2017

Uitgaan

Uitgaan ClubsAmsterdam Centrum

Metamorfose voor iconische Club NL

Nieuw interieur en programmering voor de Nieuwezijds Lounge

ClubNL3
Club NL 058 med
ClubNL
ClubNL1

Club NL is al jaren een vaste waarde voor de fine fleur van het Amsterdamse uitgaansleven. De Nieuwezijds Lounge, ooit de eerste loungeclub van Nederland, is een nachtclub alwaar het alle dagen van de week feest is. Op het programma vind je locale dj-helden die voor de euforische nachtdieren hun beste plaatjes opgooien. Bij binnenkomst valt direct de lange bar op waar de lekkerste cocktails worden geshaked en gestirred met aan het einde van de bar de dj-booth en dansvloer. 

Interieur
De iconische club huist al 18 jaar aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Tijd voor een nieuwe look. Horeca-ondernemer Casper Reinders heeft zijn tanden in het interieur gezet zonder in te leveren op het sexy en herkenbare karakter, De typerende rode kleur en het burlesque-achtige karakter voeren nog steeds de boventoon. “Achter de bar hangt een speciaal gietijzeren ornament uit de oude club Roxy waar eigenaar Albert Papot aan de deur stond. Het is helemaal zwart geblakerd door de brand, maar Appie heeft ‘m weten te redden.”, aldus Casper Reinders.

Programmering
In de nieuwe programmering blijft de bekende diepe house-sound de boventoon voeren. al is het wel de bedoeling dat de programmering toegankelijker wordt met als rode draad op de vrijdagavond house classics. “Bij Club NL moet een kwalitatieve sound de standaard zijn, met de nadruk op warme en sexy house, helemaal in lijn met de nieuwe uitstraling van de club”, aldus Papot.

Locatie

Club NL
Nieuwezijds Voorburgwal 169, Amsterdam

Website

clubnl.nl


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.