Uitgaan

Uitgaan

Metamorfose voor iconische Club NL

ClubNL3
Club NL 058 med
ClubNL
ClubNL1

Club NL is al jaren een vaste waarde voor de fine fleur van het Amsterdamse uitgaansleven. De Nieuwezijds Lounge, ooit de eerste loungeclub van Nederland, is een nachtclub alwaar het alle dagen van de week feest is. Op het programma vind je locale dj-helden die voor de euforische nachtdieren hun beste plaatjes opgooien. Bij binnenkomst valt direct de lange bar op waar de lekkerste cocktails worden geshaked en gestirred met aan het einde van de bar de dj-booth en dansvloer. 

Interieur
De iconische club huist al 18 jaar aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Tijd voor een nieuwe look. Horeca-ondernemer Casper Reinders heeft zijn tanden in het interieur gezet zonder in te leveren op het sexy en herkenbare karakter, De typerende rode kleur en het burlesque-achtige karakter voeren nog steeds de boventoon. “Achter de bar hangt een speciaal gietijzeren ornament uit de oude club Roxy waar eigenaar Albert Papot aan de deur stond. Het is helemaal zwart geblakerd door de brand, maar Appie heeft ‘m weten te redden.”, aldus Casper Reinders.

Programmering
In de nieuwe programmering blijft de bekende diepe house-sound de boventoon voeren. al is het wel de bedoeling dat de programmering toegankelijker wordt met als rode draad op de vrijdagavond house classics. “Bij Club NL moet een kwalitatieve sound de standaard zijn, met de nadruk op warme en sexy house, helemaal in lijn met de nieuwe uitstraling van de club”, aldus Papot.

CONTACT
Club NL
Nieuwezijds Voorburgwal 169, Amsterdam
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels...


Contact

Club NL
Nieuwezijds Voorburgwal 169, Amsterdam
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.