Editor:  De Redactie • Publicatie:  03 mei 2019

Uitgaan

Uitgaan Cocktail BarsAmsterdam Zuid

Rumdistileerderij Spirited Union Distillery geopend

’s Werelds eerste distilleerderij gefocust op botanisch geïnfuseerde rum

Altijd al je eigen rum of gin willen maken? Vanaf nu kan dat bij de eerste rumdistilleerderij van Nederland gefocust op botanisch geïnfuseerde rum. De Spirited Union Distillery biedt vanaf nu masterclasses, tastings en tours aan, waarbij je ook een eigen drank kunt distilleren!

union 55 workshop
workshop distill your own amsterdam
union55 rum distillery amsterdam

De distilleerderij begon allemaal met de creatie van Union 55, welke zijn naam dankt aan de vijf stappen van maceratie in 55 dagen. De met zeezout en botanische kruiden geïnfuseerde rum is geïnspireerd door internationale chefs en mixologists en wordt inmiddels in menig bar in Amsterdam geschonken.

Een eigen drank creëer je tijdens de 2,5 uur durende Distill your Own workshop. Hier leer je alles over het distillatieproces, de grote verscheidenheid aan plantaardige ingrediënten en verschillende methoden en technieken om unieke smaken te creëren. Aan het einde van de workshop staat jouw eigen gepersonaliseerde fles klaar om opgedronken te worden. Leuk weetje: de Spirited Union Distillery opereert geheel duurzaam en volledig op zonne-energie. Verantwoord kunnen we drinken dus 😉

Alle tours, workshops en tastings zijn per persoon of voor groepen te boeken via de website.Locatie

Spirited Union Distillery
Helicopterstraat 32, Amsterdam

Telefoonnummer

020 363 8630

Website

spirited-union.com


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.