Uitgaan

Uitgaan

Vrijdagmiddagborrel bij de Lemonman Bar 

NENI opende nog maar net haar deuren in de voormalige Citroën-garage aan het Stadionplein en is nu al een favoriet voor lunch en diner in Amsterdam. Maar ook voor de vrijdagmiddagborrel kunnen we er terecht: in de stijvolle Lemonman Bar.

Neni Amsterdam
Lemonman bar amsterdam

NENI is het onlangs geopende restaurant nabij het Olympisch Stadion met Oost-Mediterrane keuken. Mezze, hummus, flatbread, babaganoush en op houtskool gegrilde groentes en vis, om maar een aantal van de heerlijke gerechten te noemen die hier geserveerd worden.

Lemonman Bar
Op de tweede verdieping van NENI vind je de Lemonman Bar geopend: een eerbetoon aan de overgrootvader van de oprichter van Citroën. De geboren en getogen Amsterdammer was fruithandelaar van beroep en kreeg de bijnaam “de Limoenman”. Deze naam is later aangenomen als officiële familienaam. Geheel in thema biedt de bar een breed scala aan citrus en citroencocktails en huisgemaakte citroenjenever. Daarnaast bieden zowel de wijn- als de bierkaart genoeg interessante opties voor de vrijdagmiddagborrel of afzakkertje na je bezoek aan het restaurant!

neni lemonman bar amsterdam

De Lemonman bar is van maandag tot zondag van 17:00 tot 1:00 geopend.


CONTACT
Lemonman Bar
Stadionplein 8, Amsterdam
020 747 0098
Navigeren
IN DE BUURT

STADSDEEL

Amsterdam Zuid

Wat is er allemaal in Amsterdam Zuid te doen? Als je de kans krijgt om een voorstelling te bekijken in Het Koninklijk Concertgebouw, raden we je dat zeker aan. Het gebouw is wereldberoemd vanwege de hoog aangeschreven akoestiek. In april 2013 heeft Koningin Beatrix de Koninklijke titel aan...


Contact

Lemonman Bar
Stadionplein 8, Amsterdam
020 747 0098
Navigeren

Banner

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.