Editor:  De Redactie • Fotograaf:  Alexander Sporre • Publicatie:  14 oktober 2019

Winkelen & Wonen

Winkelen & Wonen ModeAmsterdam Centrum

Xupes opent in De Bijenkorf met vintage horloges pop-up

Het grootste Rolex Daytona aanbod van Nederland

Xupes, één van de meest vooraanstaande luxe vintage retailers van het Verenigd Koninkrijk, gespecialiseerd in horloges, handtassen en kunst, heeft in De Bijenkorf een pop-up store geopend. Vintage uurwerken van Rolex, Omega, IWC, Cartier en Patek Philippe, en tweedehands tassen zoals de Birkins van Hermes en Chanels 2.55 worden via de shop-in-shop van Xupes in het meest luxe warenhuis van Amsterdam verkocht.

RolexDaytonas
XUPES_alexander-sporre-photography-1
XUPES_alexander-sporre-photography-22
XUPES_alexander-sporre-photography-4-1
XUPES_alexander-sporre-photography-15
XUPES_alexander-sporre-photography-14-1
XUPES_alexander-sporre-photography-88-2

De luxe markt voor vintage en tweedehands producten groeit enorm. In Amsterdam zijn we al langer bekend met vintage horlogewinkels zoals o.a. Amsterdam Watch Company en Amsterdam Vintage Watches, en vintage tassenverkoper l’Etoile de Saint Honoré. Met Xupes heeft onze stad er een fijn adres bij met een geweldig aanbod luxe merken. 

“We zijn verheugd onze wereldwijde uitbreiding op de retailmarkt te starten in Amsterdam, een buitengewoon opwindende nieuwe markt die dicht bij ons hart ligt”, aldus Xupes’ oprichter Joseph McKenzie tegen Fashion United.

De vintage en pre-owned horloges en handtassen worden door Xupes gecontroleerd op authenticiteit en kwaliteit en worden door de horlogemakers van het bedrijf wanneer nodig opgeknapt. Zodoende zorgt Xupes ervoor dat de producten altijd aan een ‘hoge norm’ voldoen en zijn voorzien van garantie.

“We hebben een oprechte liefde voor de producten die we verkopen en begrijpen de belangrijke rol die ze in het leven van mensen kunnen spelen, of ze nu een carrière-mijlpaal markeren, of het een geschenk voor een geliefde is of het een erfstuk voor een nieuwe generatie betreft.”

Bijenkorf-Amsterdam

Naast bekende horlogemerken zoals Hublot, Richard Mille, Audemars Piguet, Tag Heuer en Jaeger-LeCoultre vind je in De Bijenkorf de grootste collectie pre-owned en vintage Rolex Daytona’s.

 Locatie

Xupes
Dam 1, Amsterdam

Website

xupes.com


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.