Editor:  De Redactie • Publicatie:  16 juni 2020

Winkelen & Lifestyle

Winkelen & Lifestyle AccessoiresAmsterdam Zuid

Choices by DL pop-up store geopend in de PC Hooftstraat

Bewonder de Choices by DL collecties en laat je inspireren door ontwerpster Debora Leeser

De schitterende sieraden van Choices by DL verdienen het om in een eigen winkel te hangen. In de chique omgeving van Amsterdam Zuid. In een winkelstraat vol glamour en internationale allure. Tussen ‘s werelds bekendste designermerken van mode en accessoires. Die winkel is er nu. De Choices by DL pop-up store in de P.C. Hooftstraat.

ChoicesByDL
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO

Vorig jaar vierde Debora Huisman-Leeser met haar Choices by DL het 10-jarig jubileum. Speciaal voor deze gelegenheid heeft de ontwerpster drie collecties ontworpen, te weten; de Animal & Nature lijn, de Choices Collective en de Galaxy Collection. Samen met de prachtige 18 karaat gouden pendanten, die men kan voorzien van een gravure, is de collectie van Choices by DL completer dan ooit, en een absolute musthave voor iedere sieradenliefhebber.

DeboraHuismanLeeser_choicesbyDL1

Choices by DL pop-up store
Al langer is het de wens van Debora Huisman-Leeser om een eigen winkel te openen die volledig is toegewijd aan haar Choices by DL collectie. Een plek alwaar liefhebbers de volledige collectie sieraden kunnen bewonderen. Een winkel waar elke dag een goudsmid aanwezig is om je Choices by DL-juwelen weer als nieuw te laten schitteren. En waar je je sieraden kan laten personaliseren met een gravure. Leuk als cadeau voor een geliefde of je moeder of dochter.

“Met Choices by DL kun je op elk moment van de dag uitstralen wie je bent en wat je wil zijn. Je persoonlijke juwelengarderobe kan moeiteloos aangepast en gecombineerd worden met bijpassende oorbellen, ringen en armbanden, in een eindeloze verscheidenheid aan stijlen, van casual en city chique tot het ware diva-gevoel”, aldus Debora Huisman-Leeser, ontwerpster van Choices by DL.

Laat je inspireren door Debora Huisman-Leeser
Ontwerpster Debora Huisman-Leeser is zelf ook vaak in de Choices by DL pop-up store in de P.C. Hooftstraat aanwezig om kopers van haar sieraden te inspireren en te adviseren.

Locatie Choices by DL Pop-Up Store
Adres P.C. Hooftstraat 102, Amsterdam
Navigeer naar..


Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.