Editor:  De Redactie • Publicatie:  15 juni 2020

Winkelen & Lifestyle

Winkelen & Lifestyle BeautyAmsterdam Centrum

Cosmeticamerk Rituals opent concept store House of Rituals

Een 360 graden beleving waar gasten worden ondergedompeld in de luxe wereld van Rituals

Op steenworp van het pand in de Kalverstraat alwaar het succesverhaal in 2000 van start ging, opent cosmeticamerk Rituals binnenkort ‘state of the art’ concept store House of Rituals, een 5 verdiepingen tellende winkel annex spa annex restaurant en bar.

HouseOfRituals
PLAY VIDEO
PLAY VIDEO
In het karakteristieke Afrikahuis (bouwjaar 1892), gelegen op de hoek van Spui en Kalverstraat, waar voorheen modemerk Esprit en Caffe Esprit zaten, opent het luxe cosmeticamerk Rituals in een september een concept store bestaande uit 5 verdiepingen en 2700 vierkante meter vloeroppervlakte.
.
360 Graden beleving
Geestelijk vader en eigenaar Raymond Cloosterman droomt al jaren van een flagship store in Amsterdam waar de wereld van Rituals tot uiting komt. Waar het gepropageerde gedachtegoed van slowing down leidt tot een beleving. Met House of Rituals wil de ‘Marketeer of the Year 2019’ nog één keer die onzekerheid beleven zoals hij voelde toen hij in de Kalverstraat de deuren van zijn eerste Rituals winkel opende.
‘Erg mooi en een spannend avontuur. Weer even helemaal uit de comfort zone. Mag zelf ook weer lekker meedoen’, aldus Raymond Cloosterman in een interview met Retailtrends.nl alwaar hij tevens liet optekenen dat ie Walt Disney’s motto ‘If you can dream it, you can do it’ in een aantal van zijn overhemden heeft laten borduren.
Raymond_Cloosterman
.
Een plek om de geest tot rust te brengen
House of Rituals moet het schoolvoorbeeld van het wereldwijde retail-imperium worden. De concept store zal een 360 graden beleving bieden waar gasten worden ondergedompeld in de luxe wereld van Rituals. Alles onder één dak. Van winkel tot mind spa en horeca. Wat je straks allemaal in de concept store zal beleven blijft voor nu nog even een verrassing. House of Rituals belooft een unieke ervaring op gebied van winkelen, stressverlichting en en hospitality.
.CONTACT
House of Rituals
Spui 10, Amsterdam
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Navigeren
IN DE BUURT

prinshendrikkade bynight

STADSDEEL

Amsterdam Centrum

Het centrum van Amsterdam is een drukke wijk vlak bij het centraal station, met levendige bars en relaxte restaurants. Toeristen van allerlei nationaliteiten kijken naar straatartiesten op de Dam, vlak bij het 17e-eeuwse Koninklijk Paleis en de gotische Nieuwe Kerk. Shoppers kunnen hun hart ophalen bij de winkels…


Contact

House of Rituals
Spui 10, Amsterdam
Vr   

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo

Navigeren

Meest Gelezen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang tips over het beste van Amsterdam.